Een beeld uit 'Bridgerton', met Golda Rosheuvel als koningin Charlotte
Volledig scherm
Een beeld uit 'Bridgerton', met Golda Rosheuvel als koningin Charlotte © LIAM DANIEL/NETFLIX

‘Bridgerton’ is best bekeken nieuwe serie ooit op Netflix

TV‘Bridgerton’ is de best bekeken nieuwe serie ooit op Netflix. Wereldwijd keken er in de eerste 28 dagen na de release op eerste kerstdag 82 miljoen huishoudens naar de serie. Dat maakte de streamingdienst woensdag bekend.

 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 2. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben
  TV

  Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulst­jes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben

  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”