Dr Phil.
Volledig scherm
PREMIUM
Dr Phil. © CBS


“We moesten ervoor zorgen dat ze labiel en gestoord overkwam”: waarom Dr. Phil écht stopt met zijn show

TVPhil McGraw (72) stopt na 21 seizoenen met zijn dagelijkse talkshow ‘Dr. Phil’. De laatste aflevering van het programma zal in het voorjaar worden uitgezonden. De show, waarin McGraw als psycholoog in gesprek gaat met zijn gasten, was in 2002 voor het eerst te zien. Maar de laatste jaren werd Dr. Phil er vooral van beschuldigd de meest kwetsbaren uit te buiten en jongeren in handen van misbruikers te drijven. “We kregen specifieke instructies: ‘Zorg ervoor dat ze haar medicatie niet neemt’”, zegt één van Phils werknemers. Het blijkt slechts één van vele gevallen te zijn waarop Dr. Phil zich tot schokkende handelswijzen liet verleiden.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. In ‘Déjà Vu - Alles is voorbestemd’ speelt Lauren Versnick voor het eerst de hoofdrol, vanaf 7 april op Streamz
  TV

  In ‘Déjà Vu - Alles is voorbe­stemd’ speelt Lauren Versnick voor het eerst de hoofdrol, vanaf 7 april op Streamz

  Vanaf 7 april is het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’ te bekijken op Streamz. Voor actrice Lauren Versnick (‘Studio Tarara’) is het meteen haar eerste hoofdrol. Naast haar herken je Yassine Ouaich (‘Grond’) en Ruth Becquart (‘Twee zomers’). Het is geen vervolg op de eerste reeks met Natali Broods, maar draait rond dezelfde startvraag: Wie heeft niet ooit terug willen keren in de tijd en de loop der gebeurtenissen willen veranderen? En wat als je een tweede kans zou krijgen?