Belgium's got talent - schaatser Denis krijgt golden buzzer
Volledig scherm
Belgium's got talent - schaatser Denis krijgt golden buzzer © VTM


Een onthoofde stripteaseact, een knotsgekke tango en een golden buzzer in derde studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’

TVVanavond maakten acht nieuwe acts hun opwachting in ‘Belgium’s Got Talent’, waaronder drie Golden Buzzers. Het niveau lag dus bijzonder hoog. Na een spannende derde studioshow bemachtigden maar liefst drie kandidaten een plekje in de finale. De jury gaf een golden buzzer aan schaatser Dennis en ook Zoe Bizou kreeg een finaleticket. De kijker thuis besloot om Made2Move door te laten na hun zotte dansact in de aflevering van vorige week.

0 reacties

 1. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
  TV

  Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

  Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.