Belgium's got talent - schaatser Denis krijgt golden buzzer
Volledig scherm
Belgium's got talent - schaatser Denis krijgt golden buzzer © VTM


Een onthoofde stripteaseact, een knotsgekke tango en een golden buzzer in derde studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’

TVVanavond maakten acht nieuwe acts hun opwachting in ‘Belgium’s Got Talent’, waaronder drie Golden Buzzers. Het niveau lag dus bijzonder hoog. Na een spannende derde studioshow bemachtigden maar liefst drie kandidaten een plekje in de finale. De jury gaf een golden buzzer aan schaatser Dennis en ook Zoe Bizou kreeg een finaleticket. De kijker thuis besloot om Made2Move door te laten na hun zotte dansact in de aflevering van vorige week.

0 reacties

 1. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  3

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.