Skiwi
Volledig scherm
PREMIUM
Skiwi © VTMDe eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”

TVGeen après-skifeestjes meer voor Skiwi, alias Herman ‘Marcske’ Verbruggen (60). Die moest vrijdagavond al na één optreden in ‘The Masked Singer’ zijn identiteit prijsgeven. “Ik deed mee omdat ik vind dat je als zestiger toch niets meer te verliezen hebt”, aldus Herman. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring in de show en onthult dat er al een aantal mensen afwisten van zijn ‘grote geheim’.

 1. Nadat twee dames wilden vertrekken op de boerderij van boer Raphaël: “Het gaat helemaal ontploffen”
  PREMIUM
  TV

  Nadat twee dames wilden vertrekken op de boerderij van boer Raphaël: “Het gaat helemaal ontploffen”

  Drama op til in ‘Boer zkt Vrouw’. Nadat een dame de nacht doorbracht in de caravan van boer Raphaël, staan de overige twee gepakt en gezakt klaar om te vertrekken. Raphaël blikt vooruit op de aflevering van zondag, heeft het over de spanningen die daartoe leidden en vertelt ook waarom hij zoveel verwacht van de meisjes. “Ineens stonden die vrouwen lijnrecht tegenover elkaar.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.