Peter en Femke gaan uit elkaar.
Volledig scherm
Peter en Femke gaan uit elkaar. © © VRT

Bom barst in ‘Thuis’: Peter en Femke gaan dan toch uit elkaar

TV“Ik denk dat we best scheiden”, zo concludeerde Peter dinsdag in ‘Thuis’, nadat hij ontdekte dat zijn vrouw Femke de nacht had doorgebracht met zijn liefdesrivaal Kobe. De breuk zat er al een heel seizoen aan te komen, maar de fatale druppel bleef al die tijd uit. Tot nu. Het ogenschijnlijk meest standvastige koppel van ‘Thuis’ blijkt zo dan toch einde verhaal en gaat na vijf jaar uit elkaar.

0 reacties

 1. Medebedenker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht
  TV

  Medebeden­ker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht

  Justin Roiland (42), die de Amerikaanse animatieserie ‘Rick and Morty’ mede heeft bedacht en ingesproken, mag niet langer meewerken aan de show vanwege een aantijging van huiselijk geweld. De 42-jarige stemacteur zou zich daar in 2020 mogelijk schuldig aan hebben gemaakt tegenover iemand met wie hij destijds datete en samenwoonde. Het kanaal ‘Adult Swim’ heeft daarom besloten de banden met hem te breken.
 2. Puur toeval of plagiaat? ‘Thuis’ en ‘Familie’ vertonen steeds meer gelijkenissen
  PREMIUM
  TV

  Puur toeval of plagiaat? ‘Thuis’ en ‘Familie’ vertonen steeds meer gelijkenis­sen

  Bestaat er zoiets als een soapbijbel? Dan hebben de schrijvers van ‘Thuis’ en ‘Familie’ dat boek in elk geval zeer grondig gelezen en zich door dezelfde tips & tricks laten inspireren. De twee series vertonen tegenwoordig opvallend veel gelijkenissen. Puur toeval, beweren de makers, al doen deze tien overeenkomsten daar toch anders over denken. “Is Amrani dan zo’n vaak voorkomende naam?”