Peter en Femke gaan uit elkaar.
Volledig scherm
Peter en Femke gaan uit elkaar. © © VRT

Bom barst in ‘Thuis’: Peter en Femke gaan dan toch uit elkaar

TV“Ik denk dat we best scheiden”, zo concludeerde Peter dinsdag in ‘Thuis’, nadat hij ontdekte dat zijn vrouw Femke de nacht had doorgebracht met zijn liefdesrivaal Kobe. De breuk zat er al een heel seizoen aan te komen, maar de fatale druppel bleef al die tijd uit. Tot nu. Het ogenschijnlijk meest standvastige koppel van ‘Thuis’ blijkt zo dan toch einde verhaal en gaat na vijf jaar uit elkaar.

0 reacties

 1. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert
  Play
  TV
  26

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 3. Een verliezer die alleen maar héél dankbaar is in ‘De Slimste Mens’ en Brusselmans gooit met dikke pluimen
  Play
  TV
  13

  Een verliezer die alleen maar héél dankbaar is in ‘De Slimste Mens’ en Brussel­mans gooit met dikke pluimen

  “Damn, ik ben heel dankbaar. Wie had dit kunnen denken?” Dat waren de eerste woorden van Anthony Nti, beginnend regisseur en dankzij zes deelnames aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ meteen gekatapulteerd tot BV voor een paar maanden. De jongeman die naar eigen zeggen zonder voorbereiding aan zijn quizavontuur begon, botste na vijf gewonnen finales op zijn eigen limieten. De dames wonnen. Eerst nieuwkomer Sarah Mouhamou, dan Lisbeth Imbo, de beste kandidate van het lot, in de finale.