Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home
Volledig scherm
Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home © VTM

Boeren uit ‘Boer zkt Vrouw’ gaan op speeddate: “Een coup de foudre, blijkbaar?”

TVMeer dan 600 brieven kregen de zes boeren vorige week opgestuurd uit heel Vlaanderen. Nadat ze zorgvuldig elke brief, videoboodschap en foto onder de loep namen, nodigen vier van hen vanavond elk tien aanbidders uit op hun erf voor een speeddate. De briefschrijvers staan gepakt en gezakt voor de deur van de boerderij want vijf van hen mogen na de speeddate al meteen blijven slapen. 

 1. 
Piet Huysentruyt wint de finale van ‘Snackmasters’
  Play
  TV

  Piet Huysen­truyt wint de finale van ‘Snackmas­ters’

  Vanavond streden Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem voor de Snackmasters-trofee. Bij de cook-off kregen beide chefs slechts anderhalf uur de tijd om drie verschillende koekjes van Jules Destrooper na te maken: de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood. Het was een nek-aan-nekrace, maar de jury besloot dat de replica’s van Piet de originele koekjes het beste evenaarden en daar ging het in het programma om: de beste replica van de originele snack maken.
 2. De torenhoge ambitie van Streamz: “In Vlaanderen eerste keus worden, groter dan Netflix”
  PREMIUM
  TV

  De torenhoge ambitie van Streamz: “In Vlaanderen eerste keus worden, groter dan Netflix”

  Een doodgeboren kind. Zo omschreef John Porter van Telenet twee jaar geleden de oprichting van een ‘Vlaamse Netflix’. Maar kijk, donderdag werd Streamz boven de doopvont gehouden, een stralende baby verwekt door, jawel, Telenet en DPG Media. “Schouder aan schouder tegen de internationale concurrentie van Netflix en Disney, het is een absolute noodzaak om Vlaamse topfictie te blijven maken.”