VTM
Volledig scherm
© VTM

‘Boer zkt Vrouw’ sluit af met een wel heel onverwacht koppel (en dat hadden zelfs An en Dina niet zien aankomen)

TVHet was een uitzonderlijke aflevering van ‘Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond’. Niet alleen omdat het programma voor één keer op donderdag werd uitgezonden, maar ook omdat het liefdesverhaal van de boeren een verrassend einde kreeg. Enkel Gerard hield een relatie over aan het programma en dat is op z'n minst onverwacht te noemen. Marijke voelde de vonk immers niet en besloot om niet mee te gaan op romantische trip.

14 reacties

 • Patrick Feliers

  2 jaar geleden
  Heb zelf boer geweest in het buitenland , en weet wat dat betekend , vele drempels zag ik (juist)voor bij komen dit jaar , maar ik miste een echte boer met een echte boerderij , die was er niet !! In Duitsland spreken we over in hollandse termen ,,ne zetboer'' . Het bedrijf in Duitsland is van een Nederlander (!!!) niet van Gerard , In Bulgarije een EU landbouwsubsidie opslorpend buitenverblijf verkregen door de goede relaties van papa met de overheid!Op zulke bedrijven past geen (B) vrouw !!
 • bernard deplacie

  2 jaar geleden
  Evenwichtig programma.. niet teveel onechtheid.. interessante locaties. Ik kijk weinig tv maar dit volg ik. Victor's papa is big. .. wat een ondernemer
 • johannes van Wetten

  2 jaar geleden
  Maak er een Benelux (boer zoekt partner van), en ga het niet zo ver zoeken, aan de andere kant van de wereld.
 • Henri Papel

  2 jaar geleden
  Belachelijk bleitprogramma en uitlach TV. Toch blijft men kijken.
 • Ronny briers

  2 jaar geleden
  Ben blij voor hun jullie hebben de tijd genomen om af te tasten of het ging lukken zo zie je maar proficiat aan het koppel
 1. Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”
  14

  Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”

  Chef-Kok Roger van Damme wil dit weekend zijn door de overstromingsramp vernielde restaurant Désirée in het zwaar getroffen Durbuy heropstarten. Op vrijdag bakt hij wafeltjes voor zijn buren, een dag later wil hij met een beperkte menukaart zijn desserts serveren. “Een koppel dat bij mij werkt, kon nog niet tot bij hun huis. Het is van de buitenwereld afgesloten”, zei hij aan HLN LIVE.