VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

‘Boer zkt Vrouw’ moet op zoek naar nieuwe boer: “Tomas is halsoverkop verliefd geworden”

TVAlsof de goden ermee gemoeid zijn. Nog voor de start van ‘Boer zkt vrouw’ heeft Tomas, een 25-jarige groenteboer en liefhebber van Vlaamse schlagers, de liefde gevonden. “Hij heeft haar nog gevraagd om zich in te schrijven voor het programma, maar dan ben je eigenlijk aan het acteren en lieg je de andere vrouwen voor”, aldus  Dina Tersago. De presentatrice gaat nu op zoek naar een nieuwe boer of boerin. 

 1. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat en Bart Cannaerts flatert: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat en Bart Cannaerts flatert: dit was ‘De Slimste Mens’

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.