Boer Tristan Boer zkt Vrouw 2020
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Tristan Boer zkt Vrouw 2020 © VTM

Boer Tristan zorgt voor allereerste 'Boer zkt Man’: “Tuurlijk zitten er veel collega's in de kast”

TVVoor alles is er een eerste keer, ook voor een homoseksuele boer in 'Boer zkt vrouw'. Tristan Swennen (25) uit Oudsbergen zit elke dag op een tractor en zoekt een man. Met veel flair, hoewel de boerenstiel lang gedomineerd werd door blauwe kielen, machogedrag en de wetten van de natuur. "Tuurlijk zitten er veel boeren in de kast, zeker als ze werken in een familiebedrijf. Als pa of ma hun geaardheid niet aanvaardt, zorgt dat continu voor spanning of vallen ze zonder werk."

4 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  10 maanden geleden
  Mannen zijn romantischer dan vrouwen. Tristan is de knapste. Hij zal de meeste kandidaten genereren, mijn gedacht.
 • De Rop Jurgen

  10 maanden geleden
  Nee Gilles Van Hecke, je moet dit niet normaal vinden. Maar er is ook niemand die vraagt of je dit al dan niet normaal moet vinden. Ik ben al 22 jaar gelukkig samen met een man en we hebben drie pleegkinderen. Tristan ik wens je evenveel geluk toe als dat wij mogen beleven. En blijf even positief in het leven staan als dat we al gezien hebben in de piloot aflevering. TOP GAST. Succes.
 • GILLES VAN HECKE

  10 maanden geleden
  Dit moeten we allemaal maar normaal vinden.
 • frans verstrepen

  10 maanden geleden
  Boeren gaan mee met de tijd(sgeest).
 1. Disney+ kondigt release ‘Loki’ aan en onthult nog meer plannen voor Marvel: “We zullen Wanda uit ‘WandaVision’ nog zéker terugzien”
  TV

  Disney+ kondigt release ‘Loki’ aan en onthult nog meer plannen voor Marvel: “We zullen Wanda uit ‘WandaVisi­on’ nog zéker terugzien”

  Marvel-fans aller landen kunnen vandaag hun hartje ophalen bij Disney+, want de zender kondigde gisterenavond de release van de langverwachte reeks ‘Loki’ aan. Het wordt de derde Marvel Original-reeks, na ‘WandaVision’ en ‘Falcon & The Winter Soldier’, die op de streamingzender zal verschijnen. “Maar we hebben nog veel meer plannen met onze superhelden.”
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”