Boer Gerard met partner Marijke
Volledig scherm
Boer Gerard met partner Marijke © Johan Martens

Boer Gerard en Marijke kiezen voor een latrelatie: “Het heeft geen zin om in Duitsland te zitten verpieteren als Gerard zoveel werkt”

TVCupido leek in ‘Boer Zkt. Vrouw’ al z’n pijlen te hebben gemist. Maar Marijke (42) was dan toch getroffen. Terug in België kon ze boer Gerard (43) niet vergeten. Ze bleven contact houden, en een diepgaand gesprek onder vier ogen deed de waakvlam opflakkeren. Gerard en Marijke kiezen evenwel niet voor een traditionele liefdesband: “In een latrelatie is ’t altijd feest, hé!”

4 reacties

 • Jess Degrauwe

  1 jaar geleden
  Inderdaad, dit blijft niet duren
 • Gerda Heyndrickx

  1 jaar geleden
  Da ziet nu toch iedereen dat dit een TV stunt is. Ze hebben goede acteurs willen zijn maar is zeker niet gelukt !! Er moest toch 1 koppel bij zijn anders kijkt niemand meer !!!
 • Lieve Vandamme

  1 jaar geleden
  Meisjes en jongens die kiezen voor "Boer zoekt vrouw " in het buitenland, doen het niet zozeer voor de boer (in), want dàt is hard werken, én hier alles opgeven, maar de drie uitverkorenen krijgen een gratis mooie vakantie, en dat is natuurlijk goed meegenomen!! Mieke koos voor een latrelatie met Gerard, maar Gerard heeft een vrouw nodig op zijn boerderij, nietwaar??
 • Peter Van den Broecke

  1 jaar geleden
  Hoelang gaat da duren?
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Dit is het voorjaar van VTM en VTM2
  Play

  Dit is het voorjaar van VTM en VTM2