VTM
Volledig scherm
© VTM

Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent

TVAlleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”

2 reacties

 • Realistic Mover

  3 weken geleden
  Mooi wat de Zandmuse brengt , maar deze vorm van verhaaltelling bestaat al even . Gert van der Vijver is al jaar en dag een zandkunstenaar . Gewoon de top !
 • michel vandewiele

  4 weken geleden
  Mooie ontspannende uitzending men zou toch een leeftijdsgrens moeten instellen, met alle respect een meisje van 12 jaar dat met een stokpaardje rond huppelt hoort eerder bij ketnet al bij al toch beter dan vrt dat, niet enkel uitzonderlijk nu, maar bijna dagelijks ipv een nationale duidings zender een koers zender is geworden tot grote ergernis van heel veel mensen. Hopelijk zullen ze ooit eens inzien dat ze bijna nog enkel koersliefhebbers als kijkers overhouden. Al de rest zapt gewoon weg.
 1. Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sarah-Lynn vindt me een waardige vervangster, dat doet deugd”
  PREMIUM
  TV

  Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sa­rah-Lynn vindt me een waardige vervang­ster, dat doet deugd”

  Enkele maanden geleden wachtte Charlotte Sieben (22) een moeilijke taak: een rol die al 15 jaar meedraait in ‘Familie’ zomaar overnemen. “Ik was er op voorbereid dat veel kijkers de ‘vorige Louise’ misschien leuker zouden vinden”, vertelt ze. Een kennismakingsgesprek over de erfenis van haar rol, dickpics en herkend worden op straat. “Als ik met Aaron Blommaert iets ga drinken, wordt hij om de vijf meter aangesproken. Mij lopen ze straal voorbij.”