Bloed, spanning en een flinke dosis romantiek: deze ziekenhuisseries grijpen je naar het hart
Volledig scherm
Bloed, spanning en een flinke dosis romantiek: deze ziekenhuisseries grijpen je naar het hart © rv

Bloed, spanning en een flinke dosis romantiek: deze ziekenhuisseries grijpen je naar het hart

Knappe dokters en verpleegkundigen, romances op de werkvloer en een flinke dosis drama: ziekenhuisseries mogen dan wel overlopen van clichés, er is niets beter om je ten volle mee te ontspannen. Sinds deze week kan je de Canadese topreeks ‘Nurses’ zien op Streamz. De ideale gelegenheid voor onze tv-redacteur om de moeder aller ziekenhuisseries ‘Grey’s Anatomy’ (Prime Video/Disney+/Apple TV+) en een een geniale Hugh Laurie in ‘House’ (Prime Video/Apple TV+) nog eens vanonder het stof te halen. 

 1. Artiesten ‘Liefde voor muziek’ steken jongeren en hun leerkracht hart onder de riem tijdens bijzondere uitzending
  Play
  TV
  1

  Artiesten ‘Liefde voor muziek’ steken jongeren en hun leerkracht hart onder de riem tijdens bijzondere uitzending

  Op vrijdag 26 november staat er een speciale uitzending van ‘Liefde voor muziek’ op de planning. In de special, die volledig in het teken staat van de zesde editie van Rode Neuzen dag, zingen Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato van The Starlings geen covers van elkaars hits. Het zijn namelijk zeven veerkrachtige jongeren tussen 17 en 23 jaar die de playlist bepalen. Zij legden stuk voor stuk een opmerkelijk parcours af en kozen een nummer voor een leerkracht die voor hem/haar veel betekend heeft.
 2. Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’
  TV

  Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’

  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe reeks op de eerste plek in de Netflix Top 10.