Martine vertelt aan Axel hoe ze blind werd.
Volledig scherm
Martine vertelt aan Axel hoe ze blind werd. © VTM

“Blind voor het leven door glasscherven, maar ook mijn zoon verloren toen echtgenoot bewust de auto te pletter reed”: de getuigenis die ook Axel choqueert

TVAan pakkende getuigenissen geen gebrek in de eerste aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’ woensdagavond. Axel Daeseleire (52) verbleef vijf dagen in een blindeninstituut en ontmoette er verschillende bijzondere bewoners. Vooral het verhaal van Martine was erg pakkend. 

2 reacties

 • Helene Van der Heyden

  2 maanden geleden
  En wie helpt de problemen oplossen niemand .Er zijn hulpmiddelen die de overheid veel te veel geld kosten gewoon omdat wij ze nodig hebben en iedereen wil mee profiteren van onze handicap.Vooral openbaar vervoer is een struikelblok om buiten te komen en zelfstandig te zijn.Heb al heel dikwijls op verkeerde tram of bus gezeten.Volgens de lijn moeten ze u zeggen welke lijn ze zijn heb het op al die jaren 3 keer meegemaakt dus trek uw plan.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik zal er niet naar kijken. Die zender is nu eenmaal niet mijn ding, nooit meer zelfs!
 1. Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’
  TV

  Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’

  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe reeks op de eerste plek in de Netflix Top 10.