'Blind Getrouwd'-experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck
Volledig scherm
PREMIUM
'Blind Getrouwd'-experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck © VTM/NINA

‘Blind Getrouwd’-experten na het mislukte huwelijk van Sven en Veerle: “Het blijft een experiment, geen magische formule”

TV“De experten hebben gefaald.” Op sociale media klinken kritische geluiden over de matching van de koppels in het huidige seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Sven en Veerle zorgden zelfs voor een primeur door vroegtijdig de scheiding aan te vragen. En ook tussen Hanne en Dave en Nathalie en Dennis blijft het water diep. “Wij geven de ingrediënten voor een goed gerecht. Maar wat er tijdens de bereiding gebeurt, is een complex proces waarop we geen vat kunnen en willen hebben”, reageren experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck.

41 reacties

 • Polutnik Ronald

  3 dagen geleden
  Om zo twee mensen te matchen zoals Sven en Veerle , daar moet je toch geen expert voor zijn . Dat zag ik van in het begin al van hun huwelijk dat het niks zou worden . En dan hebben de zogezegde experts heel veel onderzoeken gedaan om hun te matchen . Amai toch .
 • Betty Stammeleer

  1 week geleden
  Je zo nogthans gedacht hebben dat het tussen Nathalie &Dennis goed ging ik vond wel dat dit seizoen niet spannend was en veel was er ook niet te zien en veel sterkte aan Hanne&haar familie als er nog ooit een nieuw seizoen komt hoop ik dat het is zoals blind getrouwd Australia daar tonen ze het hoe het leven is als je getrouw bent daar gaan de koppels allemaal in het zelfde gebouw wonen maar wel in elk hun app.ze komen 1 x p/w. samen om te dineren en de dag nadien moeten ze beslissen of ze
 • Domien Deschutter

  4 weken geleden
  Tijd om.dit programma op te doeken
 • Davy Descan

  4 weken geleden
  ik denk niet dat de expeijrs daar veel kunnen aan doen :dat is gewoon een samen loop van omstandigheden ;ik vindt niet dat zij daar voor moeten afgestraft worden :het zijn ook maar mensen zo als jouw en mij
 • Patrick Huwel

  4 weken geleden
  Zoek en geef maar uitvluchten experten, is het ooit al spectaculair geweest nee, gewoon genoeg om de kijker aan de buis te kluisteren meer niet.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand