'Blind Getrouwd'-experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck
Volledig scherm
PREMIUM
'Blind Getrouwd'-experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck © VTM/NINA

‘Blind Getrouwd’-experten na het mislukte huwelijk van Sven en Veerle: “Het blijft een experiment, geen magische formule”

TV“De experten hebben gefaald.” Op sociale media klinken kritische geluiden over de matching van de koppels in het huidige seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Sven en Veerle zorgden zelfs voor een primeur door vroegtijdig de scheiding aan te vragen. En ook tussen Hanne en Dave en Nathalie en Dennis blijft het water diep. “Wij geven de ingrediënten voor een goed gerecht. Maar wat er tijdens de bereiding gebeurt, is een complex proces waarop we geen vat kunnen en willen hebben”, reageren experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck.

41 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Om zo twee mensen te matchen zoals Sven en Veerle , daar moet je toch geen expert voor zijn . Dat zag ik van in het begin al van hun huwelijk dat het niks zou worden . En dan hebben de zogezegde experts heel veel onderzoeken gedaan om hun te matchen . Amai toch .
 • Betty Stammeleer

  1 jaar geleden
  Je zo nogthans gedacht hebben dat het tussen Nathalie &Dennis goed ging ik vond wel dat dit seizoen niet spannend was en veel was er ook niet te zien en veel sterkte aan Hanne&haar familie als er nog ooit een nieuw seizoen komt hoop ik dat het is zoals blind getrouwd Australia daar tonen ze het hoe het leven is als je getrouw bent daar gaan de koppels allemaal in het zelfde gebouw wonen maar wel in elk hun app.ze komen 1 x p/w. samen om te dineren en de dag nadien moeten ze beslissen of ze
 • domien deschutter

  1 jaar geleden
  Tijd om.dit programma op te doeken
 • Davy Descan

  1 jaar geleden
  ik denk niet dat de expeijrs daar veel kunnen aan doen :dat is gewoon een samen loop van omstandigheden ;ik vindt niet dat zij daar voor moeten afgestraft worden :het zijn ook maar mensen zo als jouw en mij
 • Patrick Huwel

  1 jaar geleden
  Zoek en geef maar uitvluchten experten, is het ooit al spectaculair geweest nee, gewoon genoeg om de kijker aan de buis te kluisteren meer niet.
 1. STREAMINGTIP. ‘Red Sandra’: Wanneer het recht op gezondheid een lijdensweg wordt
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Red Sandra’: Wanneer het recht op gezondheid een lijdensweg wordt

  Hij maakte met ‘Het Vonnis’ al een film die onrecht aankaart, en ook met ‘Red Sandra’ toont Jan Verheyen - in samenwerking met echtgenote Lien Willaert - zich van z’n meest bevlogen kant. Was z’n prent uit 2013 een aanklacht tegen de absurditeit van procedurefouten, neemt de regisseur dit keer de medische wereld en haar financiële discours stevig op de korrel. Een waardevol verhaal, dat niet op Streamz mocht ontbreken.
 2. Had jij hem herkend? Riadh Bahri wist al heel vroeg dat hij journaalanker wou worden
  Play
  BV

  Had jij hem herkend? Riadh Bahri wist al heel vroeg dat hij journaalan­ker wou worden

  Riadh Bahri (33) presenteert sinds dinsdag ‘Het journaal laat’. De VRT NWS-journalist was echter al van kleins af aan geïnteresseerd in journalistiek. Riadh deelt op zijn Instagrampagina beelden uit 1998. Samen met een vriend presenteert hij ‘Het krantenjounaal’, beiden zijn verkleed in krantenpapier. “Mijn hele lagereschooltijd speelde ik journaal op school”, schrijft het kersverse nieuwsanker.
 1. ‘Benidorm Bastards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesjaren de stekker uit productiehuis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”
  Play
  TV

  ‘Benidorm Bas­tards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesja­ren de stekker uit productie­huis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”

  Serieus bommetje in de Vlaamse tv-wereld: het succes-duo Tim Van Aelst (44) en Sofie Peeters (35) trekt na dertien jaar de stekker uit hun productiehuis Shelter. “Ik heb het gevoel dat we er alles uitgehaald hebben wat erin zat”, aldus Van Aelst. De twee scoorden met reeksen als ‘Tragger Hippy’, ‘Benidorm Bastards’, ‘Wat Als?’, ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ zowel internationaal als bij ons. “Ik hoop vooral dat het een afscheid vol liefde is. En niet met haat of nijd.”