‘Blind getrouwd’-deelnemer Joren: "Ik ben de ex van Kathleen van K3, maar dat mag het avontuur niet overschaduwen”

TVNog een goeie week en dan start het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Het populaire VTM-programma krijgt een opmerkelijke update: alle koppels gaan samen op huwelijksreis. Hoe dat verlopen is, kunnen we voor het eerst ook aan de deelnemers zelf vragen. Want tot nu loste VTM enkel foto’s, maar nu kan Showbits ook spreken met drie kandidaten. Wie met wie in het huwelijksbootje stapt, moeten ze nog geheim houden. En uiteraard of ze nog samen zijn of niet. Toch komen we al heel wat te weten. Bijvoorbeeld of het nieuwe concept evenveel drama oplevert als in de Australische versie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

9 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  5 maanden geleden
  Juist Joren, vandaar dat het in het lang en het breed op voorhand in de boekskes wordt uitgesmeerd dat je de ex bent van. Maar pas op; het mag vooral dit niet 'overschaduwen' hoor. Maar een beetje promo op voorhand kan nooit kwaad natuurlijk.
 • andre oeyen

  5 maanden geleden
  da ge de ex ze zeg meer dan genoeg ovee u zelf dan dus hou da ver u zelf inplaats van het uit te bazuinen om te profiteren van haar bekendheid
 • Stroobants Alexander

  5 maanden geleden
  Het huwelijk is een te belangerijk gegeven om op deze manier mee om te gaan
 • Luc Wauters

  5 maanden geleden
  Peter De Baest. Topanalyse!
 • Werner Roothoofd

  5 maanden geleden
  Zwijg hier dan over! Wie heeft er interesse aan? Beter neutraal beginnen ipv met zo een titel uit te pakken.