Het gezin van Rachid en Cherifa.
Volledig scherm
Het gezin van Rachid en Cherifa. © SBS

‘Blind Gekocht’-koppel blijft voor controverse zorgen: na plotse verkoop van huis hebben ze al nieuwe woning gevonden

TVCherifa (40) en Rachid (43) zorgden in ‘Blind Gekocht’ voor verbaasde blikken door hun nieuwe woning in Hoboken meteen weer te koop te zetten, niet in het minst bij makelaar Béa. Intussen is uitgeklaard waarom het koppel die opmerkelijke beslissing nam. Al zorgde het stel meteen voor extra controverse nu bekend raakte dat ze al een nieuw huis op de kop getikt hebben. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Nieuwe gunstige fiscale regels voor wie huis wil kopen: “Tot 13.000 euro registratierechten die je kan aftrekken van je nieuwe woonst”
  PREMIUM

  Nieuwe gunstige fiscale regels voor wie huis wil kopen: “Tot 13.000 euro registra­tie­rech­ten die je kan aftrekken van je nieuwe woonst”

  Een eigen huis kopen is sowieso duur, de registratierechten die je bovenop de aankoopprijs moet betalen, zijn vaak een extra zware financiële dobber. “Maar er zijn nu twee fiscale gunstregimes die de bittere fiscale pil kunnen verzachten na het wegvallen van de woonbonus”, zegt onze belastingexpert Michel Maus. Met concrete voorbeelden licht hij toe wat de nieuwe maatregelen inhouden en vooral: wat ze je opbrengen. Meer advies over (ver)bouwen vind je in onze bouwgids.
 2. Op het snackmasters menu: de bekendste burger van het land: “Ze hadden ons één snack beloofd, maar dit zijn vijf snacks”
  Play
  TV

  Op het snackmas­ters menu: de bekendste burger van het land: “Ze hadden ons één snack beloofd, maar dit zijn vijf snacks”

  Sofie Dumont en Seppe Nobels strijden maandag in ‘Snackmasters’ voor het laatste plekje in de halve finale. De twee krijgen de aartsmoeilijke opdracht om de enige echte Bicky Burger na te maken. Iets wat bij de ene vlotter gaat dan bij de andere. “Het vlees is te flets, het brood is niet goed. Dat is hier een kleine wake-upcall. Alles opzij en herbeginnen.”