Bart en Béa in 'Blind Gekocht'
Volledig scherm
PREMIUM
Bart en Béa in 'Blind Gekocht' © SBS

‘Blind Gekocht’ heeft er een woelig seizoen opzitten: "Eisen liggen hoger, want 'Bart en Béa spelen dat wel klaar'"

TVEen doorverkocht huis, uitzonderlijke verwachtingen en indrukwekkende totaalrenovaties. Het derde seizoen van 'Blind Gekocht' was het meest bijzondere uit de reeks. Vooral wat de deelnemers betreft: die veranderden in de loop der jaren van wanhopige waaghalzen in uitgekiende fortuinjagers. Wij vroegen executive producer Bjorn Boerjan over het afgelopen seizoen, de financiële aspecten en hun plannen voor de komende reeks. “Deelnemers die enkel uit zijn op geld halen de definitieve selectie nooit.”

35 reacties

 • Yelene dekann

  1 week geleden
  het is duidelijk dat er mensen deelnamen om de boel op te lichten,zulke mensen MOETEN geweerd worden bij de selectie. Sommige uitspraken van deelnemers deden mijn haar recht komen. Veel deelnemers zijn zeer veeleisend,men moet ergens compromissen sluiten
 • caroline de wachter

  1 week geleden
  in Nederland geven ze een realistischer beeld van de kosten van de renovatie. hoeveel jonge mensen zouden er na het zien van het programma een huis kopen omdat ze denken dat de kosten van een renovatie doenbaar zijn na het zien van het programma? dan is het ook logisch dat je deelnemers krijgt die een kasteel voor de prijs van een krot verwachten
 • Tine Leut

  1 week geleden
  Toch mooi dat mensen elkaar geluk gunnen. Ik vond hun woning ook niet zo geslaagd.
 • jozee segers

  1 week geleden
  Ja, zo snel kan je rijk worden...Dit is helemaal niet de bedoeling van deze reeks.Verplicht enkele jaren blijven wonen in je nieuwe huis,zet die clausule er maar gelijk in.
 • Gerd Peeters

  1 week geleden
  Dit programma is eigenljk niks anders dan profiteren en zoveel mogelijk krijgen zonder dat zij er iets moeten voor doen.
 1. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?