Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Bitter weinig van brutale juf Chantal uit ‘De Luizenmoeder’ in Katelijne Damen: “Ik vind mezelf niet goed, niet mooi en niet interessant”

TV“Het zou fijn zijn mocht er weer iemand in m’n leven zijn.” Katelijne Damen (59) uit ‘De Luizenmoeder’ is al zestien jaar single. Om de liefde “in zijn volste vorm te nuttigen, vol passie en avontuur”, heeft de nicht van Hubert ‘Witse’ Damen veel over. “Voor één maand liefde wil ik gerust elf maanden verdriet hebben”, vertelt ze in Dag Allemaal.

4 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Als men zichzelf niet graag heeft dan kan men een ander niet liefhebben. Een relatie met iemand met een klein zelfbeeld is gedoemd te mislukken. Dat ze dat nog niet inziet aan haar leeftijd?
 • Paul Standaert

  3 jaar geleden
  Ik verkies het nederlandse origineel. De remake is goed geacteerd maar dat is het dan ook.
 • Guido van driel

  3 jaar geleden
  Top actrice, schitterende madam !
 • Frans Grootjans

  3 jaar geleden
  Katelijne ik vind je goed, mooi en interessant. Ben al 6jaar single en niet echt meer op zoek maar een date met jou zie ik wel zitten.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.