Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Bitter weinig van brutale juf Chantal uit ‘De Luizenmoeder’ in Katelijne Damen: “Ik vind mezelf niet goed, niet mooi en niet interessant”

TV“Het zou fijn zijn mocht er weer iemand in m’n leven zijn.” Katelijne Damen (59) uit ‘De Luizenmoeder’ is al zestien jaar single. Om de liefde “in zijn volste vorm te nuttigen, vol passie en avontuur”, heeft de nicht van Hubert ‘Witse’ Damen veel over. “Voor één maand liefde wil ik gerust elf maanden verdriet hebben”, vertelt ze in Dag Allemaal.

4 reacties

 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  Als men zichzelf niet graag heeft dan kan men een ander niet liefhebben. Een relatie met iemand met een klein zelfbeeld is gedoemd te mislukken. Dat ze dat nog niet inziet aan haar leeftijd?
 • Paul Standaert

  2 jaar geleden
  Ik verkies het nederlandse origineel. De remake is goed geacteerd maar dat is het dan ook.
 • Guido van driel

  2 jaar geleden
  Top actrice, schitterende madam !
 • Frans Grootjans

  2 jaar geleden
  Katelijne ik vind je goed, mooi en interessant. Ben al 6jaar single en niet echt meer op zoek maar een date met jou zie ik wel zitten.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.