Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders in de nieuwe reeks 'Draagmoeders', die binnenkort wordt uitgezonden.
Volledig scherm
Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders in de nieuwe reeks 'Draagmoeders', die binnenkort wordt uitgezonden. © VRT

Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks

TVKinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”
  PREMIUM
  TV

  Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”

  “Felle reacties zijn eigen aan zo’n programma, maar dit stelt me toch teleur.” Het zit Annemie Struyf (60) dwars dat sommige van haar getuigen uit ‘Het Hoge Noorden’ worden bestookt met kwetsende commentaren. Marijke en Kris willen hun verhaal bijvoorbeeld niet verder delen, en ook Kim & Jochem kregen het zwaar te verduren. Nu het programma afgelopen is, plozen wij voor u uit hoe het nu met alle deelnemers gaat. Hoe blikken zij terug op het avontuur? En hoe gaan ze om met de felle reacties? “Wij nemen écht geen gekke risico’s.”