Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders in de nieuwe reeks 'Draagmoeders', die binnenkort wordt uitgezonden.
Volledig scherm
Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders in de nieuwe reeks 'Draagmoeders', die binnenkort wordt uitgezonden. © VRT

Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks

TVKinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.

 1. Annemie Struyf en zwangere dochter Josefien over hun band: “Ik geniet nog te veel van mijn vrijheid om fulltime ‘mamy’ te gaan spelen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Annemie Struyf en zwangere dochter Josefien over hun band: “Ik geniet nog te veel van mijn vrijheid om fulltime ‘mamy’ te gaan spelen”

  De oudste schrijft boeken en maakt tv-programma’s als ‘Het Hoge Noorden’. De jongste werkt als vroedvrouw en psychologe, en bereidt zich op het moederschap voor. Annemie Struyf (60) en Josefien Laurent (28), moeder en dochter. “Ik kan me maar één ruzie herinneren, toen mama voor de tweede keer naar Afghanistan vertrok.”
 2. Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”
  PREMIUM
  TV

  Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”

  “Felle reacties zijn eigen aan zo’n programma, maar dit stelt me toch teleur.” Het zit Annemie Struyf (60) dwars dat sommige van haar getuigen uit ‘Het Hoge Noorden’ worden bestookt met kwetsende commentaren. Marijke en Kris willen hun verhaal bijvoorbeeld niet verder delen, en ook Kim & Jochem kregen het zwaar te verduren. Nu het programma afgelopen is, plozen wij voor u uit hoe het nu met alle deelnemers gaat. Hoe blikken zij terug op het avontuur? En hoe gaan ze om met de felle reacties? “Wij nemen écht geen gekke risico’s.”
 1. Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklijke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplichten”
  Royalty

  Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklij­ke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplich­ten”

  Op 4 december gaat de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars' opnieuw van start. Met als opvallendste deelnemer Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België (53). In de krant ‘Het Nieuwsblad’ vertelt ze dat de wedstrijd haar best wel angst inboezemt. “De laatste keer dat ik danstraining kreeg, voelde ik me een onwennige neushoorn in een tutu.”