Marijn & Candice
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn & Candice © VTM

BINNENKIJKEN. Nieuwe stek, nieuwe start: in deze appartementen wonen de koppels uit ‘Blind Getrouwd’

TVCandice (31) en Marijn (36) zijn na een passionele huwelijksreis helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie: samenwonen. Ook de andere koppels uit ‘Blind Getrouwd’ beginnen aan deze nieuwe fase, zij het een pak onwenniger. Gelukkig zorgen de op maat ingerichte appartementen waarin ze gaan samenwonen voor neutraal terrein. Gluur gezellig mee in hun interieur.

4 reacties

 • Anne JACOBS

  2 jaar geleden
  Ik heb mijn twijfels of Marijn en Candice gaan blijven duren. Hoe lang gaat hij dat nog uithouden. Hij heeft wel recht op een verstandige vrouw.
 • fabrice Hubaut

  2 jaar geleden
  Begin met je woning kleur te geven, wit is voor mensen die niet durven , bang zijn voor andermans reacties, en België staat vol woningen met witte muren. In Scandinavië zijn het lichte muren, met een hint van kleur, een kleur die net die meerwaarde levert. Allez, aan iedereen, schilder die witte muren in een kleurtje (en dat moet geen zwart zijn)
 • Jenny stevens

  2 jaar geleden
  Veerle heeft duidelijk zenuwen van Sven ,kan hem niet verdragen ,hij verstikt haar en ik begrijp haar wel ik heb het ook meegemaakt .Zij kan daar niet aan doen en Sven ook niet
 • Henri Van den Berghe

  2 jaar geleden
  Beste Sven, je hebt overduidelijk veel moeite gedaan maar voor een verkeerde persoon, hou de eer aan uzelf en stop deze komedie. Hopelijk een les voor de makers van dit programma, als je je niet zelf hebt ingeschreven niet toelaten, dan voorkom je rampen zoals deze waarin iemand gedwongen gekoppeld is maar eigenlijk liever alleen is tenzij George Clooney zich zou presenteren :)
 1. Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwerken”
  TV

  Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwer­ken”

  “Tot weerziens, Frank.” Vroeger dan verwacht was Frank Deboosere (64) afgelopen maandag voor het laatst als weerman te horen en te zien op de VRT. Later dit jaar gaat hij, na 36 jaar trouwe dienst, officieel met pensioen. Ook zijn collega’s, over de mediagrenzen heen, zullen Frank en zijn weerpraatjes missen. “Je blijft een weerman. Alleen ga je er nu meer van kunnen genieten", klinkt het in ‘Story’. Jill Peeters en co nemen afscheid van Deboosere en halen herinneringen op.