Marijn & Candice
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn & Candice © VTM

BINNENKIJKEN. Nieuwe stek, nieuwe start: in deze appartementen wonen de koppels uit ‘Blind Getrouwd’

TVCandice (31) en Marijn (36) zijn na een passionele huwelijksreis helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie: samenwonen. Ook de andere koppels uit ‘Blind Getrouwd’ beginnen aan deze nieuwe fase, zij het een pak onwenniger. Gelukkig zorgen de op maat ingerichte appartementen waarin ze gaan samenwonen voor neutraal terrein. Gluur gezellig mee in hun interieur.

4 reacties

 • Anne JACOBS

  10 maanden geleden
  Ik heb mijn twijfels of Marijn en Candice gaan blijven duren. Hoe lang gaat hij dat nog uithouden. Hij heeft wel recht op een verstandige vrouw.
 • fabrice Hubaut

  10 maanden geleden
  Begin met je woning kleur te geven, wit is voor mensen die niet durven , bang zijn voor andermans reacties, en België staat vol woningen met witte muren. In Scandinavië zijn het lichte muren, met een hint van kleur, een kleur die net die meerwaarde levert. Allez, aan iedereen, schilder die witte muren in een kleurtje (en dat moet geen zwart zijn)
 • Jenny stevens

  10 maanden geleden
  Veerle heeft duidelijk zenuwen van Sven ,kan hem niet verdragen ,hij verstikt haar en ik begrijp haar wel ik heb het ook meegemaakt .Zij kan daar niet aan doen en Sven ook niet
 • Henri Van den Berghe

  10 maanden geleden
  Beste Sven, je hebt overduidelijk veel moeite gedaan maar voor een verkeerde persoon, hou de eer aan uzelf en stop deze komedie. Hopelijk een les voor de makers van dit programma, als je je niet zelf hebt ingeschreven niet toelaten, dan voorkom je rampen zoals deze waarin iemand gedwongen gekoppeld is maar eigenlijk liever alleen is tenzij George Clooney zich zou presenteren :)