Deze 10 films en series werden het best bekeken op Netflix.
Volledig scherm
Deze 10 films en series werden het best bekeken op Netflix. © Netflix/HLN

Bingewatchen maar? Deze 10 Netflix-titels werden dit jaar het meest bekeken in België

TVAch, we doen het toch zo graag: lekker in onze zetel zitten en een filmpje meepikken op Netflix. Ook dit jaar streamden we massaal onze favoriete films en series. Welke dat zijn, maakte Netflix vandaag bekend. 

4 reacties

 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Beste Kerstens, ik vermoed dat je zelf geen Netflix hebt maar je enkel baseert op deze top 10. Anders zou je weten dat er heel wat films en series met inhoud op Netflix staan. Alleen is het bij commerciële streamingdiensten net als bij bioscopen en tv, de massa ziet liever pulp dan kwaliteit.
 • Philippe Corthout

  1 jaar geleden
  KERSTENS Kerstens, toch eens beter informeren. De betere cinema vind je ook terug op Netflix en co. Moonlight, Call Me By Your Name, 10 Jours en Or, Marriage Story, Roma,... een hele resem kwalitatieve cinema en documentaires. Wat een cynisme, bekijk wat comments en het online gedrag van "volwassenen" en zeg dan nog eens wie er ontspoort.
 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  HAPPY ! De revelatie van het jaar.
 • Charlie 33

  1 jaar geleden
  Dankzij die commerciële streamingdiensten ziet het er naar uit dat films met een beetje inhoud er nooit meer zullen komen....En maar verbaast zijn dat de jeugd ontspoort.