Big Brother
Volledig scherm
PREMIUM
Big Brother © SBS

‘Big Brother’ verdeelt tv-kijkend Vlaanderen: “De kandidaten krijgen de kans niet om zich te profileren”

TV‘Big Brother’ is dik twee weken ver, een spraakmakende figuur armer en heel wat commentaar op kijkersfora rijker. Tijd voor een tussentijds rapport. Met zender VIER die absoluut niet van een flop wil spreken, maar ook stevige kritiek: van “Waar blijven de opdrachten!” tot “Weten die deelnemers niet waar ze aan begonnen zijn?”

27 reacties

 • Tom Der Kinderen

  1 maand geleden
  Het programma trekt op niks en dan nog het sokje, euh sorry sausje van Van De Veire erover en ik bedank volledig.
 • Bruno Van Praet

  1 maand geleden
  Ik blijf mij nog steeds ergeren aan het feit dat ze de reclame onderbreken.
 • Eddy Willems

  1 maand geleden
  Het was reeds dubieus om hiermee terug te starten, en dan met een presentator die pas zo positief in het nieuws is geweest, is de reden van het lage kijkersaantal niet ver te zoeken vrees ik. De mensen vergeten misschien snel, maar nu ook weer niet snel en BV of niet, je kan je nu ook weer niet alles permitteren. Toch eens nadenken programmamakers!
 • MARC WEST

  1 maand geleden
  @niki peeters : dat is precies wat ze willen, ons naar de betalende media sturen. Analoog tv signaal valt nu ook weg bij telenet, verplict een decoder(kaart) te gebruiken bij een tweede tv of dvd/hdd-recorder. Streamen inderdaad een oplossing maar dit kan je niet zonder een internet met onbeperkt dataverbruik, dus weeral kassa... alles onder het mom van de vooruitgang en "beter" beeld... terwijl de meeste op een klein scherm kijken waar dit geen zichtbaar verschil uitmaakt. .
 • kris deka

  1 maand geleden
  Ons leven is één big brother dus waarom zou nog iemand kijken?
 1. Disney+ kondigt release ‘Loki’ aan en onthult nog meer plannen voor Marvel: “We zullen Wanda uit ‘WandaVision’ nog zéker terugzien”
  TV

  Disney+ kondigt release ‘Loki’ aan en onthult nog meer plannen voor Marvel: “We zullen Wanda uit ‘WandaVisi­on’ nog zéker terugzien”

  Marvel-fans aller landen kunnen vandaag hun hartje ophalen bij Disney+, want de zender kondigde gisterenavond de release van de langverwachte reeks ‘Loki’ aan. Het wordt de derde Marvel Original-reeks, na ‘WandaVision’ en ‘Falcon & The Winter Soldier’, die op de streamingzender zal verschijnen. “Maar we hebben nog veel meer plannen met onze superhelden.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'