Geraldine Kemper en Peter van de Veire.
Volledig scherm
Geraldine Kemper en Peter van de Veire. © RTL

‘Big Brother’ keert volgend jaar terug met “zwaardere en onvoorspelbaardere” reeks

TVHet tweede seizoen van de 2.0-versie van het programma ‘Big Brother’ wordt “zwaarder, spannender en onvoorspelbaarder” dan de eerste serie. Dat liet het Nederlandse RTL op woensdag weten in een aankondigend bericht. Bovendien krijgt de kijker “nog meer invloed”. Wat dit precies betekent, wil een woordvoerder van de zender nog niet melden.

 1. Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij op filmset
  TV
  4

  Telefacts brengt exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpar­tij op filmset

  Het exclusieve interview met Alec Baldwin (63) over het fatale schietincident op de set van ‘Rust’ is woensdag te zien in ‘Telefacts’. De acteur schoot enkele weken geleden per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins (42) dood. Ook regisseur Joel Soeza (48) raakte ernstig gewond. Baldwin hield zich na het incident ver weg van de media, maar vertelt nu in een openhartig gesprek voor het eerst uitgebreid over het tragische ongeluk.
 2. IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie
  Showbizz
  99

  IN BEELD. Kleding­stijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

  Hét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.