Mike is de nieuwe huismeester.
Volledig scherm
Mike is de nieuwe huismeester. © RV

‘Big Brother’ heeft nieuwe huismeester, maar hij moet meteen buiten slapen omdat hij zijn eigen regels niet volgt

TVEen nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Dankzij een spelletje met ballonnen heeft de bende met Mike (29) een nieuwe huismeester.

 1. Sprookjeshuwelijk tussen Sven en Veerle in ‘Blind Getrouwd’, maar zelfs de experten zijn op hun hoede
  Play
  TV

  Sprookjes­hu­we­lijk tussen Sven en Veerle in ‘Blind Getrouwd’, maar zelfs de experten zijn op hun hoede

  In een aflevering waar romantiek en feel good allesoverheersend was, zat het venijn helemaal in de staart van de uitzending. Terwijl we nog aan het genieten waren van het instant huwelijksgeluk van onze 50-plussers Veerle en Sven en we getuige waren van de eerste huwelijksnacht van Candice & Marijn en Hanne & Dave, zagen we in de vooruitblik naar volgende zondag hoe ‘bompa Rots’, de grootvader van bruid Nathalie, tijdens het feest plots onwel wordt. Er kwam zelfs een ambulance aan te pas. Dreigt er daar onheil over het laatste koppel dat nog moet trouwen?
 2. Een cowboyhoed, veel Billie Eilish en een oude bekende van Natalia: dit was de derde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’
  TV

  Een cowboyhoed, veel Billie Eilish en een oude bekende van Natalia: dit was de derde aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’

  Het viel deze Blind Auditions nog maar weer eens op: muzikaal Vlaanderen is gek op Billie Eilish, en dus hoeft het niet te verwonderen dat steeds meer kandidaten met een nummer van haar auditie komen doen. Al had deze derde aflevering van ‘The Voice Van Vlaanderen’ wel wat meer te bieden dan enkel Billie Eilish: ook heel wat andere, eigenzinnige covers vonden hun weg naar het podium.
 1. Kunstschilder Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf
  Play

  Kunstschil­der Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf

 2. Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstincten over"
  Play
  Op Interventie

  Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstinc­ten over"