Big Brother - Peter
Volledig scherm
PREMIUM
Big Brother - Peter © VIER

‘Big Brother’-deelnemer Peter kwam pas op z’n 35ste uit de kast: “Ik was gelukkig getrouwd en had geen flauw benul”

TVEen vlotte babbel, stijlgevoel te over én carnavalist: modeverkoper Peter (56) is een geschenk uit de hemel voor ‘Big Brother’. Hij valt ook op mannen, al kwam hij daar pas laat achter. “Ik was getrouwd met een fantastische vrouw”, vertelt Peter in een openhartig gesprek over de moord op zijn vader, zijn late outing en het ‘Big Brother’-avontuur. “Inpakken was een ramp. Je mag maar één koffer meenemen!”

3 reacties

 • jos meurrens

  1 jaar geleden
  Afgaande van het aantal dat er al uit die kast gekomen zijn moet dat een enorme kast zijn.
 • Jean-Pierre Van Lier

  1 jaar geleden
  Dat je nu vroeg of laat uit de kast komt, doet er niet toe. Het belangrijkste is dazt je je goed voelt en gelukkig bent. Succès Peter.
 • Huguette Gauthier

  1 jaar geleden
  veel geluk peter
 1. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presenteert Ingeborg weer een programma
  PREMIUM
  TV

  “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presen­teert Ingeborg weer een programma

  She’s back. Twee decennia nadat ze in ‘De keuze van de kijker’ voor het laatst fungeerde als presentatrice, pakt Ingeborg de draad weer op. Samen met Nederlander Dennis van der Geest houdt ze de teugels op ‘Million Dollar Island’ - een extreme versie van ‘Expeditie Robinson’, zo u wil - stevig in handen. Wij spraken haar over de zware wedstrijd, haar aandeel op het eiland en of we nog meer Ingeborg op het scherm mogen verwachten. “Af en toe wilde ik hen helpen of moed inspreken, maar dat mocht niet.”