Jos Van Oosterwyck
Volledig scherm
PREMIUM
Jos Van Oosterwyck

Bezieler Jos Van Oosterwyck kijkt uit naar eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’: “Enige muziekshow ter wereld die zo lang op tv was”

TVDe crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld verzamelt vanavond in Middelkerke voor de opnames van de eenmalige comeback van ‘Tien Om Te Zien’.  Een evenement waar ook Jos Van Oosterwyck (72) naar uitkijkt. Hij was in 1989 één van de bezielers van de iconische liedjesshow en besliste welke artiesten mochten optreden. “Maar dat wil niet zeggen dat een definitieve terugkeer sowieso gaat werken. Wat ze vanavond doen is geen basis om een succesformule uit te bouwen.”

12 reacties

 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  De Bezieler, jaja en als je niet bij de juiste platenfirma zat kwam je er niet in. Toen werden er groepjes gevormd die alle aandacht kregen op TV, dat is tot op heden niet gewijzigd. Koen Wauters, Willy Sommer, Ann de Batselier, een Sam Gooris, Bart Kaëll.
 • Dirk Jacquemyn

  1 jaar geleden
  Tien om te zien terug vind ik goed. maar maak er geen herhalingen van om steeds de zelfde te laten optreden. in het begin van tien om te zien hebben vele een kans gehad en zijn daardoor grote artiesten geworden. maar de laatste jaren kwamen steeds de zelfde gezichten terug erop en kregen nieuwe artiest geen kansen meer. wat de de kijkcijfers liet dalen. dan maar het programma schuiven naar andere dagen en uren. op het laatste was niet Jos die besliste wie in het programma zat maar de ...
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  Eerlijk gezegd hebben wij enorm genoten van de zomer van 10 om te zien. Het zien hoeveel mensen vreedzaam samen genoten van onze eigen artiesten zonder zich te generen gelukkig te zijn was prachtig en deed me extra beseffen dat het toch mooie jaren waren. Spijtig dat alles nu zo veranderd is en het ik gevoel en onverdraagzaamheid plus haat zo de bepalende norm in de maatschappij geworden zijn. Konden we de klok maar terugdraaien.
 • Chris Hom

  1 jaar geleden
  Hoe kan men zoiets beweren. Top of the pops (TOTP) is het muzikale programma dat het langste liep op tv. Die liep van 1 januari 1964 tot 31 juli 2006 op de BBC. TOTP liep dus veeeel langer dan TOTZ. Gelieve feiten te controleren voor ze te publiceren!
 • philippe quinart

  1 jaar geleden
  VTM plaatste de Nederlandstalige muziek terug op het voorplan want op de BRT kregen ze geen zendtijd. Was het altijd niveau zeker niet maar dat is het nu ook niet.
 1. KIJK. Kersttradities barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”
  Play
  TV

  KIJK. Kersttradi­ties barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”

  In het gloednieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ gluren de kijkers binnen bij mensen die zot zijn van Kerstmis. Vier kerstgekke duo’s nemen het van maandag tot donderdag tegen elkaar op en nodigen elkaar om de beurt uit. Doel? Elkaar omverblazen. Het duo met de hoogste score aan het einde van de week wint een trip naar Disneyland Parijs. Als grote verrassing zijn zanger Christoff (46) en zus Lindsay (44) in de eerste week te gast. In de preview, die hierboven te bekijken is, staan de gasten oog in oog met het groot kerstdorp van Vic en Mia. “Op je knieën ziet het dorp er nog beter uit.”