Beste vriend André Hazes aan het woord in nieuwe documentaire: “Ik had een brief geschreven waarin ik zei dat ik afscheid wou nemen”

TVIn de documentaire ‘André Hazes’ praat de Nederlandse zanger uitgebreid over zijn verslavingen. Ook zijn moeder Rachel Hazes, zijn ex Monique Westenberg en enkele collega’s komen aan het woord. Zijn beste vriend en neef Djarno Hofland is de tourmanager van de zanger. “Het vertrouwen tussen mij en Dré was echt beschadigd”, vertelt hij in de reeks. “Ik kon niet meer met hem omgaan.”

0 reacties

  1. Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendarische tv-reeks 'Charlie's Angels'
    PREMIUM
    TV

    Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendari­sche tv-reeks 'Char­lie's Angels'

    De tv-reeks ‘Charlie’s Angels’ - met Kate Jackson (74), Farrah Fawcett zaliger en Jaclyn Smith (77) - was midden jaren zeventig razend populair, maar achter de schermen ging het er iets minder engelachtig aan toen. Een torenhoog kledingbudget - ongezien in de tijd - deed productiemedewerkers grijze haren krijgen, de actrices worstelden met hun imago van seksbom en de sfeer zakte regelmatig onder het nulpunt. Om van de ‘vloek van Charlie’s Angels’ nog maar te zwijgen. “Misschien zat er iets in het water op de set.”