VTM
Volledig scherm
© VTM

Besneeuwde oprit zorgt voor problemen in 'Ik Vertrek uit Vlaanderen’

TVSam en Lieve staan meteen voor een relatietest in ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’. Samen verbouwen zorgt hier en daar voor enkele verschillen tussen het koppel. Gelukkig is er ook veel tijd om samen plezier te maken.

 1. INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”
  Play
  TV

  INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”

  Een hoogdag voor fans van sciencefiction-horrorseries, want het vierde seizoen van het populaire ‘Stranger Things’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Is dit seizoen écht het donkerste tot nu toe? En komen de acteurs binnenkort naar België? Showbits had een exclusief interview met de cast van de serie, om te polsen naar wat er allemaal nog staat te gebeuren. “Er zijn veel vragen die nog beantwoord moeten worden”, verklapt acteur Caleb McLaughlin.
 2. RECENSIE. ‘Now & Then’: “Tom Lenaerts gaat dit niet leuk vinden”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Now & Then’: “Tom Lenaerts gaat dit niet leuk vinden”

  Op 3 juni gaat ‘Twee Zomers’ internationaal in première op Netflix, maar die release wordt een tikje overschaduwd door ‘Now & Then’ op Apple TV+ waarin eveneens een groepje vrienden een tragisch geheim deelt waarmee ze decennia later worden afgeperst. Bovendien is ook hier de stille kameraad van de hoop een politiek figuur wiens carrière door de nakende onthulling op de helling komt te staan. Of u deze overwegend Spaanstalige thriller met Rosie Perez in de hoofdrol dringend van naderbij moet gaan onderzoeken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.