Netflix
Volledig scherm
© Netflix

Beruchte Simon Leviev ontkent dat hij de ‘Tinder Swindler’ is in nieuw interview: “Compleet verzonnen”

TVSinds de release van de Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ is er veel te rond Simon Leviev. Deze laatste is de ‘hoofdrolspeler’ van de spraakmakende docu en lichtte verschillende vrouwen op voor miljoenen dollars. In een nieuw interview ontkent de man nu alle beschuldigingen. “Ik was gewoon een alleenstaande man die wat meisjes wilde leren kennen via Tinder.”

2 reacties

 • Michel Werbrouck

  4 maanden geleden
  Gisteren naar de documentaire gekeken. Was de moeite waard. Ik kan echt wel niet begrijpen hoe je zo iets opzet en een lange tijd kan volhouden. Als je na een uur al meevliegt en enkele uren later al het bed deelt dan zegt dat volgens mij ook veel over de mentaliteit van het slachtoffer. En dan te bedenken dat hij al terug bezig is met andere zaken. Liefde is niet om geld vragen. Zo zie je maar dat een extravagant luxe leven vliegen aantrekt.
 • Gilbert Rodts

  4 maanden geleden
  Een schatrijke man die plots in moeilijkheden zit en plots geld nodig heeft ? Wie gelooft dat nog ? Ja alleen domme vrouwen vallen daar voor he hoe kan je het anders zeggen .
 1. “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Marie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis
  Play
  Royalty

  “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Ma­rie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis

  De best bekeken Telefacts-aflevering ooit, én een van de meest spraakmakende. ‘De keuze van Dany’ haalt vandaag de allereerste reportage met prinses Marie-Christine (71) vanonder het stof. Indertijd goed voor 1,7 miljoen kijkers, en ook nu blijft de openhartigheid van koning Filips tante ongezien. “Ze vertelde over haar scheiding en een verkrachting door een familielid. Zo openlijk spreken royals zelden of nooit”, blikt maker Peter Van Camp terug.