VTM
Volledig scherm
© VTM

Benjamin wint ‘Belgium’s Got Talent’ en wil naar Hollywood: “Maar morgen eerst nog begrafenis spelen”

TvPianowonder Benjamin Ceyssens (19) is het nieuwste talent van ons land. Hij heeft vrijdagavond het zesde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ én 50.000 euro gewonnen. Nu gaat hij zijn droom waarmaken: “Naar Hollywood, filmmuziek componeren.” Maar eerst volgt morgen bittere realiteit: piano spelen op de begrafenis van de opa van zijn beste vriend. “Ik heb dat beloofd.” 

56 reacties

 • van Moer Octaaf

  2 jaar geleden
  Ik ben benieuwd op wat dat moet trekken als hij een partiture van 1 uur gaat maken. 1 lang uur zal dat zijn. Olalala. Nie mijne meug zunnele.
 • Vera Van Deun

  2 jaar geleden
  Was ook mijn favoriet, het is echt een muziekwonder een echte en enige winnaar
 • Sara Peeters

  2 jaar geleden
  Hij is beginnende als hij Mozart achterna wil zal hij toch een partiture mogen schrijven van minstens een half uur. Mss is dat al en hebben we maar een stuk gezien, hij kan piano spelen, dat is positief. Kan hij ook dirigeren en viool spelen? Een vergelijking met de meester zou ik nog niet doen, maar hij heeft zeker een gave en hij kan beter worden. Tenzij je het bij soundtracks houdt.
 • Liliane Vervliet

  2 jaar geleden
  Qua ontspanning waren er veel betere acts.
 • Pascal Claeys

  2 jaar geleden
  Heel terechte winnaar. Ik vond Benjamin voortreffelijk ! Van harte gefeliciteerd en veel succes met je opleiding en je verdere carrière !
 1. RECENSIE. ‘Lovestruck High’: “Geen bank vooruit, maar een 404 voor ons”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Lovestruck High’: “Geen bank vooruit, maar een 404 voor ons”

  Als u bij een datingprogramma ooit hebt gedacht: “Hemeltjelief, stuur deze mensen terug naar school!”, dan werd uw feedback wel degelijk serieus genomen. In ‘Lovestruck High’ op Prime Video wordt een colonne Engelse singles namelijk naar de Amerikaanse schoolbanken geschoten om er in het prototype van een middelbareschooldecor de ware liefde te vinden. Of deze ‘authentieke’ zoektocht naar een date voor het schoolbal ook goede punten scoort? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”
  Play
  TV
  1

  Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”

  Niemand minder dan Karen Damen is donderdagavond te gast in ‘Alloo bij...’ De zangeres neemt Luk Alloo mee naar DPG Media, waar ze een jarige Regi gaan verrassen in de radiostudio. De twee kennen elkaar goed, want ze hadden vier jaar lang een relatie. “We hadden een heel leuke relatie en hebben ons heel goed geamuseerd samen”, klinkt het. “We zijn eigenlijk op veel vlakken dezelfde persoon.” Op de vraag van Luk waarom de relatie slechts vier jaar duurde, is het antwoord duidelijk: “Omdat Gert Verhulst in het spel kwam!”
 3. Boer Kim openhartig over ‘vrouwenwissel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”
  Play
  TV

  Boer Kim openhartig over ‘vrouwen­wis­sel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”

  Boer Kim had in ‘Boer zkt Vrouw' voor Ginny gekozen, maar besefte pas te laat dat zijn hart eigenlijk bij Emi lag. Daar heeft hij nu enorm veel spijt van. “Ik was de hele tijd aan het denken: ‘Geef het een kans. Het zal wel klikken.’ Maar dat gebeurde niet. En ineens was het weekend om”, zegt hij. “Ik heb daar écht spijt van. Ik had me zo voorgenomen: ‘Je gaat eerlijk zijn tegen iedereen: jezelf, de meisjes. Je gaat met niemand z'n gevoelens spelen.’ En dan doe ik dit.”
 4. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.