Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

‘Benidorm Bastards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesjaren de stekker uit productiehuis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”

TVSerieus bommetje in de Vlaamse tv-wereld: het succes-duo Tim Van Aelst (44) en Sofie Peeters (35) trekt na dertien jaar de stekker uit hun productiehuis Shelter. “Ik heb het gevoel dat we er alles uitgehaald hebben wat erin zat”, aldus Van Aelst. De twee scoorden met reeksen als ‘Tragger Hippy’, ‘Benidorm Bastards’, ‘Wat Als?’, ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ zowel internationaal als bij ons. “Ik hoop vooral dat het een afscheid vol liefde is. En niet met haat of nijd.”

 1. RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onverminderd voort”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onvermin­derd voort”

  Was ‘Sex and the City’ vlak voor de eeuwwisseling de serie bij uitstek voor heterovrouwen die wilden smullen van de sekscapades van een handvol vriendinnen, dan was ‘Queer as Folk’ het onomfloerste equivalent voor de homoman. Nadat die eerste vorig jaar een reboot kreeg, is nu ook de laatste aan een heropleving begonnen. Eén waar -in tegenstelling tot ‘And Just Like That…’- Kim Cattrall wél in wou meespelen. Maar heeft deze nieuwe versie van ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY nog iets te zeggen wat de twee voorgaande versies niet deden? En heeft het tussen een overdaad aan reeksen die steeds meer met LGBTQ+-thema’s uitpakken eigenlijk nog wel impact? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. ‘Star Wars’-fans opgelet: de trailer van spin-off ‘Andor’ is op aarde geland
  Play
  TV

  ‘Star Wars’-fans opgelet: de trailer van spin-off ‘Andor’ is op aarde geland

  Disney+ heeft eindelijk de officiële trailer van de spin-off ‘Andor’ op de wereld losgelaten. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen van ‘Rogue One: A Star Wars Story’ en volgt het leven van het personage Cassian Andor. De serie strikte onder meer sterren als Diego Luna (42), Forest Whitaker (61), Stellan Skarsgård (71) en Adria Arjona (30). Op woensdag 21 september gaat de show in première. Bekijk hier alvast de trailer.