Onder meer de 30-jarige Arno zoekt de liefde in het nieuwe 'B&B vol liefde'.
Volledig scherm
Onder meer de 30-jarige Arno zoekt de liefde in het nieuwe 'B&B vol liefde'. © /

B&B-eigenaars zoeken hun match op VTM: wil jij hen daten?

TVEen luxueuze villa, een bloeiende zaak en elke dag zon. De deelnemers aan 'B&B vol liefde' hebben het allemaal, maar ze missen nog één ding: de ideale partner. Om daar iets aan te doen, start VTM binnenkort met de opnames van dat nieuwe datingprogramma.

9 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Mr Cypers, afgaande op hetgeen vtm de vorige jaren al gebracht heeft , moeten we er niet veel van verwachten! Altijd weer dezelfde rommel!
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Als je niet naar VTM wil kijken, kijkt dan niet. Maar commentaar geven op een programma dat je nog niets van gezien hebt moet je ook niet doen. Triestige mensen.
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Gisteren nog gehoord, er moet meer geld in het laatje komen uit reclame opbrengsten om eigen programma’s te kunnen blijven betalen. Mijn inziens zou men bij VTM beter eens investeren in een degelijk onderzoek, naar wat de kijker echt wil. Daaruit zal blijken dat iets na 15 jaar zijn beste tijd heeft gehad, mensen zitten niet te wachten op oude meuk in een nieuw jasje. T'is gewoon allemaal Déjà vu.
 • Michel Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Als we in de zomermaanden alleen maar betalen om reclame te kijken zou er een mogelijkheid moeten zijn om het abonnement te schorsen tot er weer wat nieuws op tv komt. Anders moeten ze ons maar betalen om weer maar eens naar dezelfde programma's te kijken. En dit geldt voor alle zenders want ze doen allemaal mee.
 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Heeft VTM nog iets anders dan talentenjachten en datingprogramma's ? VTM is den Aldi van de zenders geworden.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy, Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Onze reporter van ‘Showbits’ ging naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe ‘Showbits’.
 4. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.