Onder meer de 30-jarige Arno zoekt de liefde in het nieuwe 'B&B vol liefde'.
Volledig scherm
Onder meer de 30-jarige Arno zoekt de liefde in het nieuwe 'B&B vol liefde'. © /

B&B-eigenaars zoeken hun match op VTM: wil jij hen daten?

TVEen luxueuze villa, een bloeiende zaak en elke dag zon. De deelnemers aan 'B&B vol liefde' hebben het allemaal, maar ze missen nog één ding: de ideale partner. Om daar iets aan te doen, start VTM binnenkort met de opnames van dat nieuwe datingprogramma.

9 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Mr Cypers, afgaande op hetgeen vtm de vorige jaren al gebracht heeft , moeten we er niet veel van verwachten! Altijd weer dezelfde rommel!
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Als je niet naar VTM wil kijken, kijkt dan niet. Maar commentaar geven op een programma dat je nog niets van gezien hebt moet je ook niet doen. Triestige mensen.
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Gisteren nog gehoord, er moet meer geld in het laatje komen uit reclame opbrengsten om eigen programma’s te kunnen blijven betalen. Mijn inziens zou men bij VTM beter eens investeren in een degelijk onderzoek, naar wat de kijker echt wil. Daaruit zal blijken dat iets na 15 jaar zijn beste tijd heeft gehad, mensen zitten niet te wachten op oude meuk in een nieuw jasje. T'is gewoon allemaal Déjà vu.
 • Michel Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Als we in de zomermaanden alleen maar betalen om reclame te kijken zou er een mogelijkheid moeten zijn om het abonnement te schorsen tot er weer wat nieuws op tv komt. Anders moeten ze ons maar betalen om weer maar eens naar dezelfde programma's te kijken. En dit geldt voor alle zenders want ze doen allemaal mee.
 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Heeft VTM nog iets anders dan talentenjachten en datingprogramma's ? VTM is den Aldi van de zenders geworden.