Belle Perez over haar wilde jonge jaren: "Man, ik was zo naïef!”

TVIn bedgeheimen op ‘Gert Late Night’ was Belle Perez (44) openhartig over haar gezin, haar carrière en de seks, drugs & rock ‘n roll die daar bij horen.

 1. Na 10 jaar radiostilte is Ward Kerremans te zien in ‘Black-out’: “In Nederland kreeg ik vooral rollen als 'Belg’, dus keerde ik terug"
  PREMIUM
  TV

  Na 10 jaar radiostil­te is Ward Kerremans te zien in ‘Black-out’: “In Nederland kreeg ik vooral rollen als 'Belg’, dus keerde ik terug"

  Hij is de flik die voor wat schwung moet zorgen in de Eén-reeks 'Black-out'. Ward Kerremans (32) lijkt een nieuw talent, maar is eigenlijk een oude bekende. Twaalf jaar geleden nog de 'hottie' in 'LouisLouise', maar van het scherm verdwenen toen zijn doorbraak lonkte. "Ik ben in Nederland gaan studeren en er blijven acteren." Nu is hij terug én van plan om te blijven.
 2. “Als hij hier niet binnen vijf seconden staat, dan gaan we uit elkaar”: James Cooke speelt opvallend spelletje met vriend Dorian
  Play
  TV

  “Als hij hier niet binnen vijf seconden staat, dan gaan we uit elkaar”: James Cooke speelt opvallend spelletje met vriend Dorian

  Je kan gerust zeggen dat het geduld van James Cooke serieus op de proef gesteld wordt. Eerst was het wachten op een huwelijksaanzoek van zijn vriend Dorian, nu op het moment waarop de coronamaatregelen genoeg versoepeld zijn om een trouwfeest te kunnen geven. Maar James en geduld? Dat is geen ideale combinatie, zo blijkt tijdens ‘De Slimste Mens’. Dorian krijgt welgeteld vijf seconden om te doen wat Cooke zegt, “en anders is het gedaan!”
 1. De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!
  Play

  De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!

 2. Wegmijmeren naar vroeger met Mama's Jasje: ‘Als De Dag Van Toen’
  Play

  Wegmijme­ren naar vroeger met Mama's Jasje: ‘Als De Dag Van Toen’