‘Belgium’s Got Talent’-jury staat doodsangsten uit tijdens motorstunt vol halsbrekende toeren

 1. Jules Hanot schrijft een brief aan Ruth Beeckmans: “Een sterke vrouw die meer te bieden heeft dan veel gepolijste tv-babes”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jules Hanot schrijft een brief aan Ruth Beeckmans: “Een sterke vrouw die meer te bieden heeft dan veel gepolijste tv-babes”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot Ruth Beeckmans, jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ en prettig gestoorde detective in ‘Snackmasters’ op VTM. “Het noemen van je naam volstaat doorgaans om de meest rabiate seksisten de mond te snoeren en hen schoorvoetend te doen toegeven dat ook sommige dames over een sterk ontwikkelde ‘vis comica’ beschikken.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.