Volledig scherm
© Instagram

Belgische wint in Franse tv-quiz 220.000 euro, sommigen betichten haar van vals spel

Onze landgenote Alessandra scheert hoge toppen in de muziekquiz ‘N’oubliez pas les paroles’ op France 2. In het tv-programma moet de kandidaat al zingend liedjesteksten aanvullen. De jonge vrouw (21) wist al dertien afleveringen te winnen en heeft daarmee al meer dan 220.000 euro binnengerijfd, goed voor een record. Tot ergernis van enkele internetgebruikers. Zij menen dat er vals spel mee gemoeid is.

3 reacties

 • Rita Heremans

  1 maand geleden
  Zijn we weer jaloers ? Al eens aan gedacht dat er een aantal mensen zijn met een fotografisch geheugen? Tot spijt van wie het benijd.
 • johanneke li

  2 maanden geleden
  moeilijk te controleren, maar een persoon met een sterk geheugen en goede studie-discipline zou dit gerust kunnen verwezenlijken zonder hulpmiddelen. het is uitzonderlijk dat iemand er zoveel moeite in zou steken, maar toch niet ongeloofwaardig.
 • pol van de velde

  2 maanden geleden
  Elk tv programma volgt een scenario, de rest mag je zelf invullen.
 1. Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidingen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”
  tv

  Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidin­gen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”

  Plezierreizen zijn nog steeds verboden en die domper voor het toerisme voelen ook Rachid en Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’. Door gebrek aan toeristen in hun Viavia reiscafé in Marrakech besloot het koppel daarom om nu al bonnen te verkopen voor rondleidingen door de Marokkaanse stad. Die bonnen ter waarde van 40 euro zijn geldig tot eind 2022.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"