Thorgan Hazard viert het doelpunt tegen Portugal met zijn broer Eden.
Volledig scherm
Thorgan Hazard viert het doelpunt tegen Portugal met zijn broer Eden. © BELGA

België-Portugal op één na best bekeken Duivelsmatch aller tijden

tvHet zit er dik in dat de Rode Duivels straks het record van de best bekeken voetbalwedstrijd ooit gaan breken. Zondag lukte dat nét niet. België-Portugal werd live bekeken door 2.384.670 supporters, goed voor een tweede plaats aller tijden.

 1. Degryse en Mulder vinden dat spelniveau Rode Duivels omhoog moet: “Dat het tegen Portugal goed ging, is een wonder!”
  Play
  Rode Duivels

  Degryse en Mulder vinden dat spelniveau Rode Duivels omhoog moet: “Dat het tegen Portugal goed ging, is een wonder!”

  “Als we tegen Italië willen winnen, zal het beter moeten.” De teneur tijdens het ‘Ontbijt met Mulder en Degryse’ is duidelijk: het spelniveau van de Rode Duivels moet omhoog. Tegen Portugal (1-0) speelden de Belgen geen topwedstrijd, maar dankzij een doelpunt van Thorgan Hazard stootten ze toch door naar de kwartfinale. Degryse en Mulder maken zich ook zorgen om de blessures van Eden Hazard en Kevin De Bruyne.
 2. De Nederlandse Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”
  Play
  Showbizz
  196

  De Nederland­se Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”

  ‘t Is gebeurd: de opvolger van Klaasje bij K3 is bekend. De Nederlandse Julia Boschman (19) ging met de overwinning aan de haal en wordt de nieuwe collega van Hanne (27) en Marthe (25). Zij maakten de finale beslissing: “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen.” Julia zelf was compleet overdonderd. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, aldus het nieuwe K3-tje.
 1. Er is leven na de sportzomer: VTM, Eén en Play4 maken zich nu al klaar voor een indrukwekkend herfstoffensief
  PREMIUM
  TV

  Er is leven na de sportzomer: VTM, Eén en Play4 maken zich nu al klaar voor een indrukwek­kend herfstof­fen­sief

  Ruim 2,1 miljoen Vlamingen volgden maandagavond op Eén de EK-wedstrijd tussen Finland en de Rode Duivels. De andere zenders likten opnieuw hun wonden, al wordt achter de schermen hard gewerkt om de gunst van de kijker vanaf eind augustus weer te veroveren. Met een indrukwekkend herfstoffensief maken VTM, Eén en Play4 zich op voor het tijdperk na het voetbal, de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen.