Dancing with the stars - Delphine en Sander
Volledig scherm
Dancing with the stars - Delphine en Sander © Play4

Bekijk hier alle dansen uit ‘Dancing With The Stars’: Nina steelt de show, ook prinses Delphine weet te bekoren

TVDe kop is eraf, de kandidaten van het nieuwe seizoen ‘Dancing With The Stars’ hebben vanavond voor het eerst hun danstalent getoond op tv. Lotte Vanwezemael, Metejoor, Nina Derwael, prinses Delphine, Nora Gharib, Pieter Timmers, Yemi Oduwale en Jonatan Medart trokken hun beste glitterpakjes aan en zetten hun eerste stapjes op de dansvloer. Maar hoe brachten ze het er vanaf? 

8 reacties

 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Proficiat Lotte je hebt dat Super gedaan. En wat betreft uw lichaam, geen commentaar. Je stond er zoals je bent!! Ik heb meer problemen met Delphine het is mooi wat ze doet, maar van dansen.....nee daar bakt ze niks van. En zou tof zijn indien ze haar "status"minder zou gebruiken......
 • Monique Boeckaerts

  2 maanden geleden
  Ik begrijp niet de reacties op het lichaam van Lotte. Ik vind dat zij een super mooi, sexy lichaam heeft. Mannen zullen dit heel aantrekkelijk vinden. Tenminste geen bonenstaak !
 • ROGER HENDRICKX

  2 maanden geleden
  Heb genoten en dat is toch het belangrijkste 👍
 • Nicole Vanden Buys

  2 maanden geleden
  Nina wint deze dansshow.... zonder twijfel... wat een prachtige prestatie....
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Gelukkig kan Nina de situatie nog wat redden ! De rest is gewoon ondermaats, om te zwijgen over de presentatie van madam Mertens !
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.