Bekentenis in ‘Thuis’: Joren vertelt Frank over de aanrijding

TVEindelijk, wat een opluchting. Al 2 weken lang ging Joren (Mathieu Carpentier) gebukt onder een diep schuldgevoel na de aanrijding op Zihame (Sofia Zaifri). “Ik heb haar aangereden. Het is mijn schuld", zegt Joren in tranen in ‘Thuis’.

3 reacties

 • leen hanssens

  5 maanden geleden
  Goed zo Joren.Geen leugens meer, je gaat er aan kapot.
 • Jeff Raeymaekers

  5 maanden geleden
  Was een geweldige scène
 • Dirk De Buyst

  5 maanden geleden
  Hij heeft nog niks verteld aan Frank, dat hebben we (nog) niet gezien. Hij gaat iets aan Tim zeggen, maar wat juist? Joren heeft. Zihame niet aangereden, de klap was veel te hard en aan de brommer was enkel het acterlicht kapot…
 1. Vijf boeren, zes kusmomenten: Cupido draait overuren in ‘Boer zkt Vrouw’
  Play
  TV

  Vijf boeren, zes kusmomen­ten: Cupido draait overuren in ‘Boer zkt Vrouw’

  Zondagavond werd duidelijk wat aardappelboer Kim aan Dina wou vertellen na zijn romantische trip met Ginny in ‘Boer zkt vrouw’. In de vorige aflevering kregen we al te zien hoe Kim naar Dina belde na uitje met Ginny en dat voorspelde alvast weinig goeds. Vanavond kwamen de kijkers uiteindelijk te weten hoe de vork echt in de steel zat. “Het is toch niet wat ik had verwacht. Het was een romantisch weekend en we moesten daar iets moois van maken, maar ik heb er niet 100% van kunnen genieten omdat ik met twijfels in mijn hoofd zat”, biecht Kim op.