Nico Moolenaar
Volledig scherm
Nico Moolenaar © Netflix

Bedenker van ‘Undercover’ en ‘Ferry’ heeft exclusieve deal met Netflix te pakken

TVNetflix heeft een 'talentendeal' gesloten met Nico Moolenaar, de maker van hitseries ‘Undercover’ en ‘Ferry’. Dit betekent dat Moolenaar de komende jaren exclusief nieuwe series voor Netflix zal gaan ontwikkelen. Het is de eerste keer dat de internationale streamingdienst, die wereldwijd meer dan 220 miljoen abonnees heeft, zo'n deal sluit in de Benelux.

0 reacties

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Nadat twee dames wilden vertrekken op de boerderij van boer Raphaël: “Het gaat helemaal ontploffen”
  PREMIUM
  TV

  Nadat twee dames wilden vertrekken op de boerderij van boer Raphaël: “Het gaat helemaal ontploffen”

  Drama op til in ‘Boer zkt Vrouw’. Nadat een dame de nacht doorbracht in de caravan van boer Raphaël, staan de overige twee gepakt en gezakt klaar om te vertrekken. Raphaël blikt vooruit op de aflevering van zondag, heeft het over de spanningen die daartoe leidden en vertelt ook waarom hij zoveel verwacht van de meisjes. “Ineens stonden die vrouwen lijnrecht tegenover elkaar.”