BBC Lesbische kus
Volledig scherm
BBC Lesbische kus © CBBC

BBC overspoeld met klachten na lesbische kus op kinderzender

TVDe Britse BBC wordt overspoeld door klachten van kijkers. Op de kinderzender CBBC was te zien hoe twee tienermeisjes elkaar zoenen, maar die beelden zijn bij heel wat ouders klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat geschoten. Omdat er intussen al meer dan 100 kijkers hun bezwaren hebben ingediend, reageert de BBC nu op de ontstane ophef. 

 1. Ruben Van Gucht openhartig: “Ik denk niet dat kinderen me gelukkiger zouden maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ruben Van Gucht openhartig: “Ik denk niet dat kinderen me gelukkiger zouden maken”

  De drukste sportzomer sinds jaren viel weg maar nu het wielrennen weer op volle toeren draait, kan Ruben Van Gucht (34) zich - onder meer in zijn talkshow ‘Extra Time Koers’ - weer ten volle uitleven. “Het is gezellig druk, een drukte die ik graag heb”, zegt de sportjournalist. “Bovendien mag ik opnieuw met mijn theatershow ‘Sportman II’ op de planken staan. Ik heb die tournee noodgedwongen moeten onderbreken door corona.”
 1. BBC krijgt tientallen haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

  BBC krijgt tientallen haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

  De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich blauw ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma ‘Strictly Come Dancing’ (een variant van ‘Dancing with the Stars’; nvdr). In de meeste gevallen vonden ze de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima “te aanstootgevend”. Het was de eerste keer in de geschiedenis van de populaire show dat twee heren met elkaar dansten.