Paul Van Bruystegem (bassist Triggerfinger)
Volledig scherm
Paul Van Bruystegem (bassist Triggerfinger) © VRT

Bassist Triggerfinger getuigt over verslaving: “Twee flessen wijn en twee flessen whisky per dag”

TVDe ‘Te Gek?!’-campagne ‘Roes(t)’ staat dit jaar in teken van alcohol-, drugs- en gokverslaving. De twee boegbeelden Tijs Vanneste (41) (a.k.a. Jef Van Echelpoel) en Paul Van Bruystegem (61) (bassist Triggerfinger) schreven samen een persoonlijk nummer ‘gevaar’ om mensen bewust te maken van de problematiek. 

 1. ‘Familie’-acteur Peter Bulckaen staat nu anders in het leven: “Ik ben veel introverter dan vroeger”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Familie’-ac­teur Peter Bulckaen staat nu anders in het leven: “Ik ben veel introver­ter dan vroeger”

  Peter Bulckaen (55), de acteur die in ‘Familie’ Mathias Moelaert speelt, betwijfelt of het opperste geluk wel bestaat. “Ik heb daar lang over nagedacht”, zegt hij. “Ik kan daar niet zomaar ja of neen op antwoorden. Ik denk wel dat er momenten zijn waarop een mens zich perfect gelukkig voelt. Mij overkomt het alleszins. Maar een kwartier of een uur later kan je je compleet anders voelen; dat geluk lijkt plots weer ver weg. Dat is nu eenmaal het leven hé: ups-and-downs.”
 2. Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode
  Play
  TV

  Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode

  De soapfans hebben er lang op moeten wachten, maar in ‘Thuis’ is het mysterie van de twee rode tentjes eindelijk opgelost. De makers hadden bij de start van het nieuwe seizoen verklapt dat er twee doden zouden vallen. Na de moord van Jacques (Peter Van de Velde) op Jasper (Kristof Verhassel) was het uitkijken naar de identiteit van het tweede slachtoffer. En dat werd niet Frank (Pol Goossen) maar wel Xander (Pieter Jan De Paepe).
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement