Bart Peeters en Marco Borsato ù
Volledig scherm
Bart Peeters en Marco Borsato ù © SBS / Hollandse Hoogte

Bart Peeters wilde Marco Borsato zingen in ‘Tulpen uit Antwerpen’ maar kreeg deksel op de neus: “Mocht niet van de productie”

TVBart Peeters (63) bijt donderdagavond de spits af in de nieuwe zangwedstrijd ‘Tulpen Uit Antwerpen’. Een regelrechte landenstrijd, met alleen Nederlandstalige covers, waarin Vlamingen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Al blijken de Nederlandstalige muziekkeuzes niet gemakkelijk. Zo wilde Bart Peeters Marco Borsato zingen, maar kreeg hij het deksel op de neus. “De productie wilde dat liever niet, omdat er een gerechtelijk onderzoek tegen hem loopt”, onthult de zanger in ‘Dag Allemaal’.

 1. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. MEDIAWATCHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misverstand’ verdient nu al een Kastaar!”

  MEDIAWAT­CHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misver­stand’ verdient nu al een Kastaar!”

  Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering.