VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Bart Peeters maakt weer mensen gelukkig in ‘De Droomfabriek’: “800 inschrijvingen in de eerste uren"

TVBart Peeters (61) mag vanaf vanavond opnieuw de grootste fantasieën van de Vlaming realiseren in 'De Droomfabriek'. Het razend populaire programma uit de jaren 90 maakte eerder dit jaar al een comeback als onderdeel van 'Iedereen Beroemd', en nu krijgt dat een vervolg. "Het gaat er wel minder bombastisch aan toe dan in de jaren 90", blikt Bart terug op die succesperiode. "Toen die olifant z’n gevoeg begon te doen, was het hek van de dam.”

6 reacties

 • Jan Joret

  1 maand geleden
  Spijtig genoeg zijn alle hedendaagse TV-programma's (en films) woke drek die totaal creatiefloos zijn en copies van oudere, originele versies die eindeloos veel beter zijn.
 • Michel Dierickx

  1 maand geleden
  Al die Bompa herhalingen ben ik kotsbeu. Vlaanderen is geen creatief TV regio. Gelukkig is er nog Nederland, Frankrijk en Duitsland om goede tv te zien.
 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  Ben het in herhaling vervallen op de Vlaamse TV kotsbeu :-) Ook, al is het dan met Bart Peters. Voor mij dan nog liever de vroegere school TV :-) Ik kijk naar de Duitse TV en Arte waar er tenminste nog eens interessante documentaires zijn.
 • Alain Hermans

  1 maand geleden
  Altijd dezelfde, leve netflix
 • Dirk De Weert

  1 maand geleden
  Leuk programma, pure nostalgie.