welkom in de familie
Volledig scherm
welkom in de familie © VTM

Bart Kaëll wordt voor één keer een bekende slager in ‘Welkom in de Familie’

TVIn ‘Welkom in de Familie’ dropt Julie Van den Steen (29) elke week iemand bij een ander gezin. Hij of zij neemt de plek in van een bepaalde persoon uit die familie. Nadien moet die raden wiens plek hij/zij heeft ingenomen. De spits afbijten doet ze bij Wout. Die neemt de plek in van Victor en daar horen heel wat hilarische taferelen en opdrachten bij, zelfs met Bart Kaëll. 

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. RECENSIE. ‘The Power’: “Vrouwen die mannen elektrocuteren met hun vingers? Genoeg vonken voor een knetterend tv-vuurtje”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Power’: “Vrouwen die mannen elektrocu­te­ren met hun vingers? Genoeg vonken voor een knetterend tv-vuur­tje”

  Who runs the world? Als het aan Beyoncé ligt dan zijn vrouwen al lang heer en meester van het universum, maar in realiteit zijn het nog altijd hun mannelijke evenknieën die het nog ‘t meest voor het zeggen hebben. In de nieuwste Prime Video-reeks ‘The Power’ met Toni Collette dreigt die machtsstructuur onherroepelijk te kantelen wanneer tienermeisjes plotseling de kracht oogsten om mannen te elektrocuteren met hun vingertoppen. Of dit dodelijke fingerspitzengefühl een goede geleider is voor een emotioneel verhaal? Of daarvoor toch wat kilowatt mist? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.