Bart Cannaerts in De Allerslimste Mens ter Wereld.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Cannaerts in De Allerslimste Mens ter Wereld. © Play4

Bart Cannaerts speelt alles en iedereen in de vernieling in 'De allerslimste mens’: “Ik wil winnen, want dan mag ik terugkomen”

TVZeven deelnames. Vier overwinningen. Twee finales gewonnen. Het gaat hard voor comedian-presentator Bart Cannaerts in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Zo hard dat velen zich nu al afvragen wie hem straks in de finaleweken kan stoppen.

5 reacties

 • Georgette Dilen

  6 dagen geleden
  Hopelijk wint hij. Slim en sympathiek!
 • Jose Depoortere

  1 week geleden
  Duidelijk dat cannaerts moet winnen .ie lacht met alles ook al is niet grappig zo’n ambetante lach
 • Peter Dejaeger

  1 week geleden
  Bartje Cannaerts is gewoon ne leuke, sympathieke mens die dan ook nog eens slim is en kan lachen met (soms flauwe) grappen van de anderen én hij speelt héél tactisch ! go for it Bart !
 • Bert De Groot

  1 week geleden
  Proficiat streekgenoot, mooie prestatie.
 • christine van dessel

  1 week geleden
  We gunnen het je zo ......
 1. GEZIEN? ‘Uncle Martin’: “Mannen die openlijk hun emoties op tv tonen, ik benijd ze”
  PREMIUM
  TV
  10

  GEZIEN? ‘Uncle Martin’: “Mannen die openlijk hun emoties op tv tonen, ik benijd ze”

  Tot z'n grote verbazing ontdekte Martin Heylen (66) onlangs een onbekende familietak in Amerika. Hoog tijd om die verre bloedverwanten een bezoekje te brengen, dacht de reportagemaker, en hij besloot prompt om aan die zoektocht een achtdelige docureeks te breien. In de eerste aflevering van ‘Uncle Martin’ - te bekijken op Eén - ging de Oost-Vlaming onder meer langs bij een achternicht, en een schietgrage achterneef. Al die bezoekjes raakten Martin duidelijk, maar konden ze ook ons bekoren? “Martin vergeef je veel, al is het maar omdat hij gewoon zichzelf is op tv.”
 2. RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodramatisch vriendenverhaal”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodrama­tisch vrienden­ver­haal”

  Vorig jaar kwam Disney+ met de docu ‘The Rescue’ op de proppen over de wereldberoemde reddingsactie van de twaalf voetballertjes (en hun trainer) uit de ondergelopen grot in Thailand. Het was daarbij tevergeefs zoeken naar interviews met de bewuste jonkies en hun families. Reden? Concurrent Netflix had de rechten op hun overlevingsverhaal afgekocht om er zelf een miniserie uit te puren. Eén die u vanaf nu zonder limieten op het desbetreffende platform kunt bingen. Of u dat ook moet doen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”
  Play
  TV
  4

  Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

  Er is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”
 3. Opvallende bekentenis in ‘De allerslimste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck
  Play
  TV
  4

  Opvallende bekentenis in ‘De allerslim­ste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck

  “We zijn niet meer samen.” Meer dan die vijf woorden kon of wilde Erik Van Looy (60) niet kwijt over de breuk met zijn vriendin Ingrid Parewijck in ‘De allerslimste mens’. Bijna een jaar geleden, op 18 oktober, gaf de quizmaster in ‘De slimste mens’ toe dat hij (opnieuw) samen was met het inmiddels 43-jarige topmodel. De (nieuwe) breuk was hét verrassende showbizznieuws in zowat de allerstrafste aflevering van dit seizoen. Bart Cannaerts was zoals de Mannschaft in het voetbal. Scoren in de laatste seconden en vervolgens winnen. Alweer.