Bart Cannaerts in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Bart Cannaerts in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © Play4

Bart Cannaerts is in ‘De Slimste Mens’ perfecte kloon van Erik en leert ons het verschil tussen Champions League en tweede klasse

TVEchte fans van de populaire tv-quiz mogen opgelucht adem halen. We hebben weer naar een echt straffe kandidaat kunnen en mogen kijken. Met alle respect voor Anthony Nti, leuk, sympathiek en aangenaam, en ‘ik-haat-veel’ radiomaakster Flo Windey, maar met Lisbeth Imbo is toch een ander kaliber quizzer de tv-studio binnen gestapt. Ze maakte bij haar debuut overal net het verschil waar het kon en moest. En ze won. Zij het met één seconde verschil. En die seconde bleef staan dankzij veel geluk.

5 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Bart doet het veel beter dan Eric . Eric zal moeten vrezen voor zijn plaats als quizmaster denk ik .
 • Marc Vanmeerbeeck

  1 maand geleden
  Het niveau van de quiz zelf is bedroevend dit jaar. Voor de hoeveelste keer al dit seizoen was het voldoende om 10 liedjes half mee te kunnen zingen om punten te krijgen ? Dan is er eens een sportvraag en wat vragen ze de 5 "grootste" Belgische voetbalploegen. Bedroevend...
 • WALTER MENSAERT

  1 maand geleden
  Waarom niet eens enkel politiekers vragen?
 • Ronny Van de Wal

  1 maand geleden
  In een vorig art had ik mijn twijfels.Gisteravond heb ik gekeken en vond Bart best heel goed.Zeker omdat het zijn eerste keer was.Voor mijn part mag hij E Van Looy vervangen.Permanent dan wel.
 • H. Halen

  1 maand geleden
  Erik mag gerust weg blijven. Het was veel leuker met Bart als quizmaster.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.