Bart Cannaerts brengt opvallende ode aan Lisbeth Imbo bij ‘De slimste mens’

 1. Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Building’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”
  TV

  Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Buil­ding’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”

  “Everything is not what is seems”, zingt Selena Gomez (29) in 2007. De titelsong van de Disney Channel-reeks ‘Wizards of Waverly Place’ roept pure nostalgie op. Gomez zelf is haar personage Alex Russo ook nog niet vergeten. Volgens de actrice is haar ‘Only Murders in the Building’-personage Mabel een oudere versie van Alex.
 2. Nora Gharib eerlijk over scheiding en co-ouderschap: “Zelfs m’n advocaat begreep niet waarom we uit elkaar gingen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Nora Gharib eerlijk over scheiding en co-ouderschap: “Zelfs m’n advocaat begreep niet waarom we uit elkaar gingen”

  “De passie was op, en daarom hebben we samen beslist om te scheiden.” Tijdens ‘Dancing with the Stars’ sprak Nora Gharib (28) al met tranen in de ogen over haar recente stukgelopen huwelijk met Anson Ansare (29). In de nieuwe podcast van VTM-nieuwsanker Freek Braeckman (42) laat ze nu nog dieper in haar ziel kijken. Ze vertelt openhartig over hoe het co-ouderschap loopt, de band met haar ex en de relatie met haar ouders. “We wilden onszelf de kans op een tweede leven niet ontzeggen.”