Play 4
Volledig scherm
© Play 4

‘Bake Off’-deelneemster Katrien krijgt het moeilijk in de baktent: “Ik weet niet wat ik moet doen”

TVBegin oktober kondigde Wim Opbrouck in een muzikale trailer het nieuwe seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ aan. Al gaat het er in de eerste aflevering toch een stuk minder vrolijk aan toe. Kandidate Katrien krijgt het namelijk moeilijk in de baktent. “Het is écht niet juist.”

1 reactie

 • sandra maters

  1 jaar geleden
  Lieve bakker je bent top trek het je niet aan je hebt de tent gehaald veel succes nog
 1. Arjen Lubach veegt vloer aan met programma’s als ‘Down The Road’: “Grappig, knuffelbaar, schattig,... Neem ze toch serieus”
  TV
  16

  Arjen Lubach veegt vloer aan met programma’s als ‘Down The Road’: “Grappig, knuffel­baar, schattig,... Neem ze toch serieus”

  De Nederlandse komiek en talkshowpresentator Arjen Lubach (43), die te zien is in zijn eigen programma ‘De Avondshow Met Lubach’, heeft het gehad met zogenaamd ‘Downentertainment’. Op de Nederlandse buis zijn op dit moment blijkbaar heel wat shows te zien waarin mensen met het syndroom van Down een belangrijke rol spelen. En hoewel dat vaak goed bedoeld is, is het ook schadelijk, zo zegt hij in zijn rubriek ‘En nou is het afgelopen’. Een discussie die ook al in ons land werd gevoerd, nadat William Boeva de problematiek aankaartte.
 1. Chris Van Tongelen weer te zien in ‘Familie’: “Maarten Cop zei: ‘Hallo, ik ben jouw zoon.’ Ik zou ’t anders niet geweten hebben”
  PREMIUM
  TV

  Chris Van Tongelen weer te zien in ‘Familie’: “Maarten Cop zei: ‘Hallo, ik ben jouw zoon.’ Ik zou ’t anders niet geweten hebben”

  Bart Van den Bossche duikt weer in ‘Familie’ op. Chris Van Tongelen (54) mag dus nog eens aantreden. De laatste keer dat Chris nog op de set van ‘Familie’ stond, was van voor de begrafenis van Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere), zo’n tien maanden geleden. “Meer moet dat ook niet zijn”, klinkt het kordaat in een gesprek met ‘TV Familie’ over waarom hij stopte bij de soap. “Ik besefte dat er iets moest veranderen.”
 2. Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”
  PREMIUM
  TV
  8

  Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

  Loes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”