Baby Yoda in 'The Mandalorian'.
Volledig scherm
Baby Yoda in 'The Mandalorian'. © Giphy

‘Baby Yoda’ is terug: Disney lanceert trailer voor langverwacht 3de seizoen van ‘The Mandolorian’

TVFans van de kleine alien Grogu - in de volksmond ook wel bekend als ‘Baby Yoda’ - moeten niet veel langer meer op hun honger blijven zitten. Disney gaf zopas de trailer van het derde seizoen van ‘The Mandolorian’ vrij. Daarin is te zien hoe de Mandolorian en Grogu hun vader en zoon-band verder opbouwen.

2 reacties

 • Johan Dupont

  2 maanden geleden
  Geweldige reeks, je zou het kunnen omschrijven als The Witcher in Space.
 • Marjan Frankie

  3 maanden geleden
  zowat de slechste serie ooit , had bij de fild gebleven die waren nog okay
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.
 2. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.