Axel moet al zijn snoep afgeven in het afkickcentrum: “Dat was niet allemaal voor deze week hoor”

TVAxel Daeseleire gaat vijf dagen binnen in Affect 2U, een afkickcentrum voor mensen met allerhande verslavingen. Aangezien een suikerverslaving ook bestaat, mag geen enkele inwoner snoepgoed meebrengen. En ook Axel zijn valies wordt hier streng op gecontroleerd.

0 reacties

 1. Prinses Delphine danst voor Make-A-Wish en leukemiepatiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine danst voor Ma­ke-A-Wish en leukemiepa­tiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”

  Zaterdag is het zover: dan kan Vlaanderen eindelijk de danskunsten van Delphine van Saksen-Coburg (53) ontdekken in ‘Dancing With The Stars’. De prinses steunt met haar deelname het goede doel Make-A-Wish. Samen met de organisatie wil ze zo de wens van leukemiepatiënt Adam laten uitkomen. De royal had onlangs haar eerste ontmoeting met de jongen.
 2. IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie
  Showbizz
  95

  IN BEELD. Kleding­stijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

  Hét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.